Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ntb nejde zapnout

Od: nicoll012 odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, včera jsem v pohodě používala ntb Lenovo V330-14IKB. Vypla jsem ho a dnes jej zkouším zapnout a nejde to. Když připojím nabíjení, kontrolky svítí, dokonce i tlačítko na zapnutí chvíli svítí, ale poté se nic neděje. Nevíte, co s tím?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podle popisu bude zřejmě K.O. základní deska. Bohužel se nedá tento NTB zapnout bez baterky...

Jestli je to v záruce, reklamace.

doplněno 15.05.19 18:22:

Vadná deska (grafika nebo grafický čip) často dělají to, že po zapnutí se rozsvítí kontrolka a protočí větráček, pak to všechno "zhasne".

Pokud máte na disku nějaká soukromá data, řešte při reklamaci i jejich záchranu.

nicoll012
hodnocení

No všimla jsem si, že se ani nerozjede větrák či co to dělá ty zvuky :D, takže máte nejspíš pravdu. Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]