Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opera a zrušení aktualizace

Od: jozefs11® odpovědí: 7 změna:

Dá se v internetovém prohlížeči Opera, zrušit aktualizace?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V nastavení ne, ale stačí smazat soubor "opera_autoupdate" ze složky programu (případně přejmenovat, kdybyste to chtěl někdy přejmenovat zpátky a aktualizovat).

Taky jsem to řešil, pro mě je zatím poslední použitelná verze 58. Aktuálně jedu na 58.0.3135.132

Opera a zrušení aktualizace
Opera a zrušení aktualizace #2
hodnocení

A jak si můžu nainstalovali tu tvojí verzi?

get.opera.com/...
Vyberte SETUP verzi, a pokud máte 64bit systém (jakože dnes už pravděpodobně ano), tak stáhněte x64 verzi. Pokud by vám nešla spustit instalace, stáhněte tu bez x64.
Doporučuju "předchozí"(novou) verzi napřed odinstalovat.
hodnocení

Moc moc ti děkuji. Povedlo se. Super. Ihned jsem si autoupdate přejmenoval. Stačí tam přidat písmena nebo to musím úplně přejmenovat? Já tam mám jenom přidaný fs, snad to stačí.

Opera a zrušení aktualizace #3
Rádo se stalo. Stačí přidat písmena, jen to nesmí mít ten přesný název jako to má mít :)
hodnocení

Hele, a nevíš, když si dám do rychlé přístupu nějakou tapetu, proč se po nějaké době nastaví výchozí tapeta?

Na jiném PC mám tapetu, kterou jsem si nastavil.

Tak to netuším, já už tam mám minimálně rok pořád stejnou, mnou zvolenou tapetu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]