Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrání aktualizace

Od: gorro® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám navigaci tomtom Start 25, a vždy mi šla aktualizace bez problémů. Ale ted i když mi to ukazuje ,že je připojeno, tak se to prostě nestahuje, Pořád to píše - příprava - ale probíhá stahování položek už neproběhne a po nějaké chvíli to napíše - naše servery jsou zaneprázdněny atd. Kde může být chyba? Doposavad šlo vše bez problémů. Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

TomTom Start 25 patří zřejmě mezi ty navigace, u kterých skončila podpora. Měl jsem TomTom Go 920 a po dvanácti letech mi letos přišla hláška, že už podpora končí. Dál je možno navigaci používat, ale bez aktualizací. Pokud používáš v počítači TomTom Home, lze to snadno zjistit. Já jsem už pořídil novou TomTom GO Essential a je super. Má i doživotní aktualizace map a daleko více funkcí a nastavení, než ta původní.

hodnocení

Zdravim,já jsem žádnou hlášku o ukončení podpory nedostal a jak to snadno zjistím přes ten tomtom home. Doposavad mi stačila aktualizace přes počítač MyDrive connect.

Ok, tak už máte o něco novější, takže se vás TomTom Home netýká a musíte hledat v My Drive Connect.

Nahrání aktualizace

hodnocení

Já to právě dělám podle toho connectu , ale dále viz můj původní dotaz. A pořád klikám na to opakovat a furt nic. Prostě nechápu, že by měli servery pořád přetížený.

Já jsem navigaci dnes připojil a normálně aktualizace proběhla. Záleží ale co se aktualizuje. Dnes se mi aktualizoval i program My Drive Connect. U té starší navigace se mi také stalo (to bylo ještě přes TomTom Home), že třeba dva dny to hlásilo poruchu a třetí den normálně aktualizace proběhla.

hodnocení

já mám prostě smůlu, nerozumim tomu , že to takhle zlobí.

Pokud je tam možnost, tak zkus uvést do továrního nastavení. Nebo přehrát firmware. Ještě je možnost dát dotaz na stránkách TomTom, nebo poslat na servis TomTom. Na stránkách TomTom se dovíš jak na to. Myslím, že se to povede rozchodit, TomTom je super zařízení. Mám jen nejlepší zkušenost.

hodnocení

Tak se mi to konečně podařilo, stačilo se jenom odhlásit a zase přihlásit - taková pitomost, ale pomohlo to. Loučím se a díky.

jirikolar
hodnocení

0x

Pánové, děkuji za diskuzi s TomTom Via130 stejný problém, ale po odhlášení a opětovném přihlášení aktualizace hned naběhla. Zřejmě se tak dělo díky aktualizaci My Drive Connect.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]