Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám navigaci tomtom Start 25, a vždy mi šla aktualizace bez problémů. Ale ted i když mi to ukazuje ,že je připojeno, tak se to prostě nestahuje, Pořád to píše - příprava - ale probíhá stahování položek už neproběhne a po nějaké chvíli to napíše - naše servery jsou zaneprázdněny atd. Kde může být chyba? Doposavad šlo vše bez problémů. Děkuji
TomTom Start 25 patří zřejmě mezi ty navigace, u kterých skončila podpora. Měl jsem TomTom Go 920 a po dvanácti letech mi letos přišla hláška, že už podpora končí. Dál je možno navigaci používat, ale bez aktualizací. Pokud používáš v počítači TomTom Home, lze to snadno zjistit. Já jsem už pořídil novou TomTom GO Essential a je super. Má i doživotní aktualizace map a daleko více funkcí a nastavení, než ta původní.
Zdravim,já jsem žádnou hlášku o ukončení podpory nedostal a jak to snadno zjistím přes ten tomtom home. Doposavad mi stačila aktualizace přes počítač MyDrive connect.
Já to právě dělám podle toho connectu , ale dále viz můj původní dotaz. A pořád klikám na to opakovat a furt nic. Prostě nechápu, že by měli servery pořád přetížený.
Já jsem navigaci dnes připojil a normálně aktualizace proběhla. Záleží ale co se aktualizuje. Dnes se mi aktualizoval i program My Drive Connect. U té starší navigace se mi také stalo (to bylo ještě přes TomTom Home), že třeba dva dny to hlásilo poruchu a třetí den normálně aktualizace proběhla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.