Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod DXF do GEO

Od: zbynek1* odpovědí: 3 změna:

Chtěl bych se zde zeptat, zda nemá někdo nějaký vyzkoušený program, kterým bych převedl dxf nebo dwg soubor z autocadu do formátu geo který se používá v cnc laserech. Známý má možnost občas si nechat něco vypálit z plechu ale musí to mít formát geo a ten bohužel v autocadu neuložím.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
trutops convert. Ten je na to primo vyvinuty od vyrobce.
Pripadne to nechat na programatorovi. Pokud programuji Trumpfy bezne, nechce se mi verit, ze nemaji translator, pripadne vhodnou nadstavbu primo v CAD pro CAD/CAM prevod.

zbynek1*
hodnocení

No když se přijde do konstrukce, tak tam ten program na to převedení mají, ale jsou prý neochotní. Pokud by se mi to podařilo hned převest do geo tak by s tím šel přímo za obsluhou laseru. Nechal by se ten program někde stáhnout? Trochu jsem hledal ale zatím bohužel marně...

nykodymj
hodnocení

0x

Najít vstřícnější programátory :)

Nový programovací soft. Boost vytvořený f.Trumpf již běžně pracuje s koncovkami *dxf *dwg ,bez nutnosti převodu na geo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]