Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
slyšel jsem o nějakém UIP, v prvé řadě co to je jako laicky řečeno?
Poté kde najdu kolik má moje stránka UIP? Je to někde v google analytics?
Děkuju
jaký máš vztah xtránce? vlastník / návštěvník, je u tebe hostovaná?
google análitics blokuji a nedoporučuji, to jen šmíruje a zatěžuji připojení a síť a paměť.
UIP = unikátní IP doslovně přeloženo. To za předpokladu že každá IP patří někomu jinému (jinému návětěvnikovi)*, znamená že se každá IP započete jednou (unity, unique) a znamená to počet IP adres odlišných. Za určité období.
* díky NATU 1 IP můž mít víc lidí, a také jeden člověk (i na stejném browseru stejném PC) může být na víc IP, když je ve městě, připojí se na wifi, pak přes accesspoint mobilu a pak přes jinou wifi
UIP lze zjistit ne několika úrovních, transparentně to může logovat webserver v logu a nebo aplikace (skript, stránky), je li tak nakonfigurovaná, že to někam zapisuje. Něco asi i dělá i ten šmejde google analytics, že se vstříkne do stránky a bonzuje to googlu a ty si to milostivě můžeš Také přečíst.
Nepochopil jsem sice dotaz, ale něco o unikátní IP adrese tady, další info o IP adresách na těchto stránkách...pokud se jedná o úplně jinou zkratku, dejte, jarrku info
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.