Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký tablet se dá připojit na pevnou t.linku?

Od: tbc odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,existuje tablet,který se dá připojit na internet z pevné telefonní linky?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Takový není.
Kupte si WiFi router za pár stovek a nevymýšlejte zbytečně složité a drahé řešení.

111®
hodnocení

0x

takový který má modem a konektor RJ11 6/2 nebo 6/4 ,ale jestli to nějaký tablet má netuším..

tbc
hodnocení

nejde mi o modem,ale čistě jen o ten konektor.Modem mám už na pevné lince

111®
hodnocení

0x

a jakej konektor je na modemu? to nšjak z koule nevyčtu...

lmgify
hodnocení

0x

Co máš proti wifi připojení k pevné tlf.lince?

Jinak některé DSL modemy/routery mají USB port pro připojení počítače, takže ty koupíš jen USB kabel s příslušnými konektory (ten na modemu/routeru a ten na tvém tabletu), propojíš a měl bys jet.

tbc
hodnocení

tak to nevím.Je podobný konektoru jako u pevné linky.Velikostí i tvarem.Jde mi o to,že tak velké na tabletu snad ani nejsou

Tak co vymýšlíš, připoj ho k modemu přes WiFi a je to.

janh*
Pokuď myslíš RJ45,tak k tomu připoj wifi router a k tomu už tablet přes wifi.

joudic*
hodnocení

0x

neexistuje, protoze to je nesmysl pri moznostech prenosovych rychlosti wifi site, ...pripadne jakykoli s OTG, tak aby se dal na usb pripojit externi modem... ale kupujete si usb zvukovku, do ktere si zapichnete sluchatka a nebo je zapichnete primo do jacku telefonu...

hodnocení

0x

Výhoda tabletu je ta, že je mobilní. Připojovat ho kabelem je proto nesmysl a výrobce toto nedělá.
Klasický síťový kabel má koncovky RJ-45 a ty jsou dvakrát tak silné než samotný tablet !
Kupte si router s wifi, ten připojte na modem kabelem viz. výše a máte po problému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]