Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pameti ram

Od: radim666 odpovědí: 10 změna:

zdravím mám otázku v mém pc jsou dvě 2gb ddr2 800mhz u toho jsou pak dvě 1gb ddr2 533mhz počítač se nekolikrát deně resetuje při hraní her nebo stahování ze steamu je možný že to delají paměti?diky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Určitě to možné je. Ale taky to může dělat X jiných věcí. Můžete paměti otestovat MemTestem

radim666
hodnocení

pak mám ešte jeden problém mám 400w zdroj a gpu chce 400w je to take mozná příčina?

U her by to klidně mohlo být slabým zdrojem, ale pokud to dělá stejně i u stahování, kdy je spotřeba mnohem menší, tak to tím nebude.

hodnocení

0x
Napište celou konfiguraci PC. Třeba díky programu speccy.
doplněno 10.05.19 22:44: Pokud bylo ok a problém se objevil po instalaci aktualizace, nebude to hw problém. Zkuste bod obnovení do data před aktualizací.
doplněno 10.05.19 22:44: Pokud bylo ok a problém se objevil po instalaci aktualizace, nebude to hw problém. Zkuste bod obnovení do data před aktualizací.
To nepomůže... Deska název? Ram podrobnosti... Fungovaly ramky v minulosti bez potíží?
radim666
hodnocení

ramky nevim mam pc tyden ale nedelalo to az po auktualizaci win..

radim666
hodnocení

amd phenom quad core 9650 4gb ram ddr2 800mhz zdroj 400w znacka neznama :D gpu radeon hd 6850 1gb ddr5 win7

ted jsem si stahl speedfan a ukazuje to neco spatne ale nevim co to muze bejt v tom programu se nevyznam neakej temp2 ma 90 stupnu u toho plaminek a pak temp3 53 stupnu a take plaminek nevite co to je?

Pameti ram
re4zon
Ja tam teda vidim jine hodnoty a bude to nejspis procesor, je to vyssi ale zadna tragedie. Abyste vyloucil, ze se cpu prehriva, stahnete treba program prime95, pustte jich nekolik a sledujte kam teplota vyleze.

radim666
hodnocení

jsou jine ale kdyz je pc zapnuty tak 15 minut jsou tam hodnoty 95 stupnu a 65 stupnu

re4zon
V tom pripade to vidim na prehrivani pc. Vycistit cele pc, zejmena chladic procesoru od prachu. Kdyz to nepomuze, tak prepastovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]