Dobrý den seká se mi obraz v o2 tv zpětné zhledunti operátor mi řekl že chyba v modem tp link td w9960 funguje dobře ale nevím mobil je v pořadku modem je v pořadku ale ten je aplikaci ale nevím jak jim to mám dokazat že nevymišlim odinstalovat a ninstalovat ale neomohl ani restart ani vřejný wifi funguje na mobilní data funguje nastavení router mám 2/1 vyvojař je o2 czech republic a.s. domací wifi funguje nejde v telefon samsung galaxy j5 2017 přehrat zpětné zhleduti prosím o poimoc Děkuji za odpověd Vojtíšek doplněno 10.05.19 18:07: Dobrý den seká se mi obraz v o2 tv zpětné zhlédnutí operátor mi řekl že chyba v modem tp link td w9960 funguje dobře ale nevím mobil je v pořadku modem je v pořadku ale ten je aplikaci ale nevím jak jim to mám dokazat že nevymišlim odinstalovat a ninstalovat ale neomohl ani restart ani vřejný wifi funguje na mobilní data funguje nastavení router mám 2/1 vyvojař je o2 czech republic a.s. domací wifi funguje nejde v telefon samsung galaxy j5 2017 přehrat zpětné zhlédnutí prosím o poimoc Děkuji za odpověd Vojtíšek
Dobrý den, zkuste svůj (zřejmě "mobilní") dotaz přeložit do češtiny - volte jednoduché věty ukončené tečkou či otazníkem, formulujte jasně a položte jasný dotaz (ukončený otazníkem). Text si před vložením po sobě přečtěte i opravte a budete mít větší šanci, že Vám někdo přesně poradí. Zdravím!
doplněno 10.05.19 18:20:
miroslav87 - to Vaše doplnění (přepsání otázky do normální a srozumitelné češtiny) je fakt dobrej fór . Asi jste komik či bavič.
vernon
Znám spoustu vysokoškoláků, kteří takhle prasecky píšou...
Podíval jsem se do křišťálový koule a ta mlčí. Z dotazu nejsem vůbec moudrej, to nemá hlavu ani patu. Asi se seká obraz, to je jediný, co jsem z toho pochopil. Jak píše @ben napiš to ještě jednou a česky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.