Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna jede podivně

Od: rodic odpovědí: 6 změna:

Pokoušel jsem se dnes vytisknout text na inkoustové tiskárně, máme ji necelý rok. Vytiskla jen pár řádků v prostředku textu,navíc modře, i když bylo zadané černě. Když jsem dal čistit kazetu, tak normálně vytisklo různobarevné čtverečky. Asi nikdo neurčí v čem je problém? Může být v káblu? Barvy by tam mělo být dost, barevně jsem skoro netiskl. Navíc jsem dal analyzovat množství barvy a ukazovalo to skoro plnou kazetu. Tiskl jsem to barvou proto, že černá došla.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

"Tiskl jsem to barvou proto, že černá došla." Sice nepíšeš, o jakou tiskárnu se jedná, ale právě tohle může být ten problém.

rodic
hodnocení

Hp dj 2130

hodnocení

0x

Zaschlá tisková hlava. V manuálu je jistě napsáno (bývá to u většiny inkoustovek), že aby se tak nestalo, je potřeba nejméně jednou za týden něco vytisknout. Samozřejmě barevně, když je to barevná tiskárna.

doplněno 10.05.19 14:38:

A co zkusit reinstalovat ovladač, nebo tiskárnu odinstalovat, restartovat počítač a znovu nainstalovat.

rodic
hodnocení

Ale to podle mě nevysvětluje, že to vytisklo jen 4 prostřední řádky - mimochodem normálně, ne rozmazaně a zbytek ignorovala.

hodnocení

0x

Jednoznačně cartridge. Vidím to na nové, černé i barevné...A zkoušel jste režim s jednou cartridge? Tiskárnu může mást prázdná (černá)...Takže vyndejte černou (prázdnou) a dejte info...z návodu str.42

Použít režim s jednou tiskovou kazetou

Režim jedné kazety slouží k provozu tiskárny pouze s jednou inkoustovou kazetou. Režim jedné tiskové kazety se zapne po vyjmutí inkoustové tiskové kazety z držáku kazet.

Máte návod? Pokud ne, pak je tady...pro momentální problém od strany 54

rodic
10.05.19 15:10
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]