Dobrý den. Dlouho jsem používal myš a4tech. Teď se mi odporoučela a potřebuji náhradu. Najdu myš, která je na dobíjecí aku a zároveň má nastavitelné DPI a 7 programovatelných tlačítek (hlavně jsem si zvykl na screen capture, umí uložit aktuální výřez, který označím a před uložením ještě umožní něco označit čárou nebo tak podobně). Prosím poraďte
S takovými peechovami nemám zklušenosti, myš má sloužit jen jako základní ovládací prvek. Pokud si pořídíš myš na 1,5 V, pak počítej s tím, že ten dobíjecí článek má jen 1,2 V. Pak se chová a chvílemi nereaguje jako částečně vybitá obyčejná tužkovka 1,5 V. Myš není centrum ovládání, ale je to, co je mezi klávesnicí a monitorem.
Moje myš Genius funguje perfektně do napětí baterie cca 0,9V. Ta baterie vydrží cca 1/2 roku.
Keplere, nevím, jak pro tebe, ale pro mě je myš nejdůležitější ovládací prvek PC a proto musí být kvalitní a pokud možno spolehlivá. A určitě myš není nic mezi klávesnicí a monitorem.
Co třeba tato myš? Citlivost 200 až 4 000 DPI . 7 tlačítek . maximální dosah 10 m . dobíjecí baterie Li-Po (500 mAh) . micro USB kabel v balení . Logitech Easy-Switch
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.