Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s Uložto

Od: jsfvsk2* odpovědí: 7 změna:

Zdravím a dobrý den.Mám velký problém s Uložto. Nejdříve mi nefungovalo stahování, které začalo a pak neproběhlo až do konce./vždy zrušeno. Pak jsem přišel na to, že se jednalo o starou web. stránku a tak jsem si pořídil novou aktualizovanou. Stažení proběhlo už do konce. Oproti dřívějšímu způsobu jsem po kliknutí na složku vždy našel příslušný dokument a mohl jsem jej nahrát na mobilní disk.Teď už to tak nefunguje. Nenacházím hledané video ani mezi dokumenty a dokonce ani mezi staženými soubory. Dokázal jsem video pouze dostat do pozice přímého přehrávání v PC. Já jej však chci dostat na ten přenosný disk. Jedná se o nový aktualizovaný postup odlišný od toho starého. Poradíte mi, jak na to?

Děkuji za pomoc a radu. S pozdravem Pepa

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Podle mě myslíte to, že jste používal starý webový prohlížeč (tipuji internet explorer) , v kterém se mnohé stránky nezobrazují korektně - ostatně sám microsoft vyzval k tomu, aby uživatelé tento prohlížeč už nepoužívali. Dokonce už tomu ani neříkají "webový prohlížeč" ale "řešení pro kompatibilitu". Aneb to, z čehož si dělali ajťáci xx let legraci, že internet explorer se hodí akorát tak na stažení nového prohlížeče, teď sám Microsoft potvrdil...

"pořídil jsem si novou aktualizovanou stránku" je zkrátka nesmysl. O aktualizaci stránek se stará jejich autor. Pokud se autor rozhodne, ze www.poradte.cz bude od nynějška v zeleném podbarvení, těžko budete moci používat "starou neaktualizovanou" modrou verzi. Čili pokud Vám začalo nějak blbnout stahování na ulož.to - není to ani tak starou verzí stránek, ale spíše starou verzí prohlížeče. Tomu by nahrával i fakt, že po "aktaulizaci" a "oproti dřívějšímu způsobu" máte nyní nastaveno stahování úplně jinam a nemůžete to teď najít. Aktualizace stránek by na toto vůbec vliv neměla a stahovalo by se cokoliv pořád stejným způsobem.

TAKŽE:

Pokud říkáte, že používáte google chrome (zeleno-červeno-žlutá ikona) , tak zkontrolujte cestu pro stahování. Spustit google chrome -> tři svislé tečky vpravo nahoře -> nastavení -> úplně dole "Rozšířená nastavení" -> Stažené soubory -> umístění + před stažením se zeptat (tato funkce slouží k tomu, že pokud je zapnutá, nezačne stahování dříve, nežli neurčíte, kam se to má stáhnout : třeba rovnou na mobilní disk. Navíc pokud se v Google Chrome něco stahuje, na dolní liště je vidět průběh stahování a vedle souboru je malá šipka, na kterou když kliknete, tak máte možnost otevřít orvnou umístění, kam se soubor stáhnul. Dále můžete zobrazit i všechna stahování klávesovou zkratkou CTRL+J , kde uvidíte průbě stahování vašich souborů a lze taktéž zobrazit složku viz obr.

Problém s Uložto

re4zon
hodnocení

0x
Jaky prohlizec pouzivate?
jsfvsk2*
hodnocení

Používám Google Chrome. Zatímco dříve stahování probíhalo ve staré web. stránce přiměřeně/max do 3 hod./ pro pomalé stahování, teď ho mám zapnuté a odhaduji při rychlosti stahování 171kB/s trvání mnoho hodin. Přitom jde o aktualisaci serveru. Díky.

111®
hodnocení

0x

a co takhle zkusit zkopírovat adresu videa do FRD-free rapid downloader, který si stáhneš a nainstaluješ?

jsfvsk2*
hodnocení

Dobrý den. Zdálo by se,že navrhovaný postup by byl progresivní. Jenže já nejsem tak sběhlý v IT a tak bych potřeboval podrobný manuál, jak postupovat. Bude mně těšit, jestli vydržíte mít se mnou trpělivost. Díky. Pepa

hodnocení

0x

Před stažením nejdřív chtějí vyplnit capchat, pak se objeví okno, kam to chceš stáhnout, to vybereš a musí to tam být. Mám prohlížeč Maxthon a funguje, skoro každý den něco stahuju.

hodnocení

0x

Pořídil sis novou web stránku...můžeš mi to prosím vysvětlit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]