Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
předevčírem jsem si pořídil novou bezdrátovou myš Microsoft Wireless Mouse 3500 a jako tomu bylo u každé jiné, probouzí počítač ze spánku: když s ní pohnu, když ji chci vypnout, když ji odpojím. Na internetu jsem našel návod, jak v nastavení odškrtnout možnost, aby počítač probouzela, ale bohužel to NEFUNGUJE. Možnost je odškrtnutá, tak jak jsem to dělal vždy, ale tentokrát to nemá na myš žádný vliv.
Má někdo prosím stejný problém? (OS Win 7 64-bit SP1)
Odkaz na návod: cnews.cz/...
Děkuji, již předem.
Tak jo, už jsem to vyřešil. Na zahraničním blogu se řešil stejný problém. Jde o to, že Microsoft předpokládá, že si lidi koupí set bezdrátové klávesnice s myší, tudíž se při instalaci ovladačů nainstalují ovladače i pro bezdrátovou klávesnici. Pro to, aby se myší počítač nedal probudit, musí člověk tedy odškrtnout políčko podle návodu z odkazu nejen u HID myši, ale i u HID klávesnice (Ovládací panely→Hardware a zvuk→Zařízení a tiskárny→Správce zařízení→a nejprve HID myš a pak HID tiskárnu).
Funguje to, teď jsem to zkoušel. Velmi zajímavé řešení od Microsoftu. Snad to někomu pomůže
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.