Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se spuštěním hry

Od: detroit odpovědí: 7 změna:

Zdravím,mám problém.Nainstaloval sem si z originálního 2CD hru CALL OF DUTY 1 ale nejde mě spustit single player..jen multiplayer.Když kliknu na ten single player tak mě to napíše---PLEASE LOGIN WITH ADMINISTRATOR PRIVILEGES AND TRY AGAIN...to sem si nějak zvládl přeložit ale nevím co s tím.Udělal sem snad nějakou chybu v instalaci?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdarec,
Zkus kliknout na tu ikonu pravým a vybrat ze seznamu moznost "Spustit jako spravce "
detroit
hodnocení

Zkusil sem,vyskočí okno CHCETE NÁSLEDUJÍCÍMU PROGRAMU OD NEZNÁMÉHO VYDAVATELE POVOLIT PROVEDENÍ ZMĚN V TOMTO POČÍTAČI-- a když dám ANO(což předpokládám že mám udělat) tak zpráva zmizí a vůbec nic se neděje...?

forums.techguy.org/...

Ale co jsem tak googlil nejsi jedinný kdo to kdy řešil.

Ještě zkus na tu ikonu kliknout pravým a vyber vlastnosti -> tam založku kompabilita a ze seznamu vybrat možnost Windows Xp ( Service pack 2 ). potvrdit výběr kliknutím dole na použít a zkusit spustit.

detroit
hodnocení

Zkusil sem ale nic se nezměnilo..bohužel

Našel jsem i nějaké tutoriál, ale ruku bch za to do ohně nedal. Co jsem se díval po fórech, řešili to takhle nějak..

Je to prostě novějším windowsem... jako další možnost řešení uvádí, že si máš tu hru koupit na steamu ( nevím jestli tam je x) ). Víc ti já asi neporadím, ale třeba sem ještě někdo přispěje.

detroit
hodnocení

Díky za snahu!Snad to mě to podaří nějak rozjet..

luki

Pokuď máš Widows 7 tak zkus odinstalovat aktualizaci KB3086255 a restartovat počítač

pomohlo to akorát je potřeba vždy ke spuštění hry vložit disk CD1

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]