Nejste přihlášen/a.
Mám rok a cca dva měsíce novou tiskárnu, typ viz nadpis. Zhruba tři, čtyři měsíce občas začne dělat problémy, například natiskne jenom půl stránky, potom natiskne pár stran s jedním řádkem nějakých symbolů jako kolečka, srdíčka apod. a potom tiskne dál. Docela mě to štve, nejen, že se zbytečně plýtvá barva, ale taky papíry. To jsem nakonec "vyřešila" tak, že tisknu vždy jen jednu stránku, což teda dost zdržuje.
Před několika dny se mi zasekl v tiskárně papír, který jsem odsud musela vydolovat. Tiskárna fungovala i nadále tak jako dřív. Dneska jsem k tomu sedla, že si potřebuji vytisknout nějaké pracovní materiály a pár papíru se natisklo zcela bez problému, některé měly občas proužky vynechaných míst a teď už mi tiskárna vždy vyhodí zcela prázdnou stránku. Z minuty na minutu. Nechápu.
Kazetu s barvou mám originální.
Poradí mi prosím někdo, co s stím?
Mám jinou tiskárnu - canon - ale dělá to samé. Tedy dělala. Dokonce jsem řešil s podporou a reklamací - závada se neprojevila, vše tiskne... jen prostě jednoho blbého dne vytiskne 5 stránek s páskem či polovinou fotky, papír vyjede a tiskne to znovu.
Po debatách jsem tiskárnu vyhodil - nestála mi za řešení, byla jen za tisícovku... Teorie totiž byly takové, že úžasný WIN10 je takový parchant, že občas rád zprasí ovladače nebo si odpojuje externí HW... Tiskárna prý přestane komunikovat a kvůli přerušení se tisk ukončí. To následně po připojení zjistí právě systém, tisk opakuje celý.
Pokud máte W10, čekal bych stejný problém. Můžete zkusit tisk přímo z tiskárny nebo počítače s jiným systémem?
Tak to odpovídá - přesně tak mi to psávalo - i když jiný výrobce. Jsem tedy přesvědčený, že problém je prostě v systému. Zkuste ještě místo kabelu připojit přes wifi - pokud máte možnost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.