Nejste přihlášen/a.
Existuje nějaký SW pro záznam právě přehrávaného zvuku na tomtéž PC? Tedy jestli jde do zvukového souboru nahrávat zvuk, který je na výstupu zvukové karty?
junkers - tak to bohužel nefunguje . I když ve směšovači nastavím příslušný regulátor tak, že mi zelené pole dosahuje přes polovičku, zvuk z přehrávače se nezaznamená (zkoušel jsem jich několik) a soubor je prázdný. Zvuk z mikrofonu se nahraje bez problému. Možná by stačilo někde něco nastavit, ale na to jsem nepřišel, i když tam moc možností není.
Domnívám se, že je to záležitost ovladače, jestli toto podporuje (a jestli není na zvukovce nějaká hardwarová překážka). Kdysi u "lepší"zvukovky SoundBlaster byla volba "nahrávej co slyším"a pak bylo možné zachytávat jak wav, tak mikrofon i midi současně. Třeba pomůže howtogeek.com/...
Pravé tlačítko myši (PTM) na ikonu reproduktoru v trayi -> Levé tlačítko myši (LTM) na zařízení pro záznam -> v novém okně kliknout PTM -> zobrazit vypnutá zařízení (LTM) -> označit směšovač stereo (PTM) -> Povolit (LTM) -> opět PTM ale nyní Nastavit jako výchozí zařízení. Vše pozavírat.
Start -> napsat záznam zvuku -> spustit program -> nahrávat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.