Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se nemohu přihlásit ke svému pošt.účtu

Od: jarinht® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,prosím o radu,jakým způsobem se přihlásit ke svému poštovnímu účtu/herian@tiscali.cz/.Před dvěma dny ,po odpojení od pošty,jsem se již opětovně nemohl k účtu přihlásit ani přes MS Of.2016 ani pře Operu.S účty jsem nic neprováděl.Do dnešního dne se nemohu k účtu přihlásit,tudíž mne žádná pošta nepřichází.Mohu pouze poštu odesílat.

Proč se nemohu přihlásit ke svému pošt.účtu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Asi jste popletl přihlašovací údaje. To Vám tam píší, že nejste autorizován k přístupu, že něco chybně vyplněné. Buďto jméno, nebo heslo.

hm*
hodnocení

2x

Zkus se přihlásit webem na stránce tiscali.cz. Když to nepůjde, tak asi zbyde zkusit jen jejich technickou podporu.

A je lepší se přihlašovat zabezpečeně, takhle si může tvoje heslo přečíst cestou každý, kdo ho potká.

hodnocení

Toto jsem rovněž zkoušel,ale nikdo se mne doposud neozval,uvádí,že uje možné přihlášení 3x za den opakovat,ale nicNení mi stále jasné,proč mne účet jen tak zmizel,jde pouze o příchozí poštu,kde je klient "tiscali",odchozí funguje normálně.

hm*

" Přihlásit webem"jsem myslel normálně zkusit webový přístup k mailu. Jestli to nejde, tak potom ty další kroky.

" 3x za den"je automatické generování náhradního kódu a jeho zaslání na záložní kontakty uvedené v účtu (jiný mail, jabber, skype, ...), ne technická podpora (ta je helpdesk@tiscalimedia.cz, aspoň to píšou na stránce s nápovědou napoveda.tiscali.cz/... Jestli u účtu nemáš uveden záložní kontakt, tak nemá smysl se o automatickou akci "3x za den"pokoušet.

hodnocení

2x

Zkuste port 110 přepsat na 995

romario

ta změna portu na 995 - bingo ☺

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]