Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o pomoc co mám dělat. Potřebuji udělat v jednom obchodě pro domácí zvířata objednávku. Už jsem měla zboží v košíku a dokupovala jiné zboží, všechno šlo a najednou se mi objevila tato hláška
Server Error
502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server.
There is a problem with the page you are looking for, and it cannot be displayed. When the Web server (while acting as a gateway or proxy) contacted the upstream content server, it received an invalid response from the content server.
Nevím jak kde se stala chyba a jak ji mám odstranit. Stránka už mi nejde ani při opakovaných pokusech otevřít. Pokaždé místo toho vyskočí toto upozornění. Moc Vám děkuji za pomoc.
Dobrý den, čištění prohlížeče Firefox = nahoře Úpravy / Předvolby. Tam Soukromí a zabezpečení - vpravo najdete tlačítko Vymazat historii a v té tabulce, která vyskočí si zatrhnete, co chcete smazat (mezipaměť a cookies by mělo stačit) a dáte Vymazat. Potom celý nákup v tom e-shopu zkusíte zopakovat. Zdravím!
suzymon - tak počkejte na syna, ale pravidelné čištění prohlížeče je právě dobrá prevence podobných problémů. Naučte se čistit svůj prohlížeč a pohyb na internetu bude krásnější .
suzymon - myslím, že syn tam vymazal tu mezipaměť prohlížeče, která byla už hodně zanesená. Je možné, že nyní máte prohlížeč (načítání stránek) i rychlejší. Jinak, návod na čištění Firefoxu zde máte a když budete čistit jen tu mezipaměť a cookies, tak nic nezkazíte (není důvod se toho obávat).
Bene, máte pravdu. Ano vymazal tu mezipaměť. A je pravda, že se mi to opravdu zrychlilo. Takže něco špatného, pro něco dobrého. Myslím, že tu mezipamět už vymazat zvládnu podle toho Vašeho návodu.
Může to být i tím, že eshop uvedený výrobek doprodal nebo už ho nemá v nabídce. A vymazal náhled na eshopu, aby to zákazníci neobjednávali. Pokud máte někde uložený odkaz, může se zobrazit hláška, že uvedený produkt nebl nalezen.
A víte že budete mít asi pravdu. Já jsem objednávala jeden produkt dvakrát. Jedno menší balení a druhé větší. Normálně to do košíku skočilo obojí a já pokračovala v nákupu a pak se to stalo. No a když jsem se konečně do obchodu dostala přes prohlížeč Google a chtěla tu samou objednávku udělat znova, tak jsem si všimla, že tu druhou, větší lahev už nemají v nabídce a je tam napsáno, že dostupnost asi za týden. Takže to bylo určitě tím. Ale v tom případě to mají hodně blůbě udělané, protože mi to zablokovalo přístup úplně ke všemu v tom jejich obchodě. A kdyby tam právě neměli i ty druhé produkty které jsem potřebovala, tak jsem to šla objednat jinam. Akorát je mi divné, proč jsem se já vůbec nemohla dostat do toho obchodu a ostatní zde ano.
Nojo, ale tady v tom obchodě měli všechno co jsem potřebovala. A když jdu do jiného obchodu, tak tam všechno nemají a musela bych objednávat nadvakrát a platit dvakrát poštovné. Mohl by se zkusit někdo podívat, jestli by mu to šlo rozkliknout?
Děkuji.
No to jste sice oba hodní, že jste mi přeposlali obrázek, ale to mi teda nijak nepomohlo. Na těch stránkách jsem právě před hodinou byla, takže obrázky znám a už jsem měla v košíku několik položek. Ale teď se tam nemohu dostat a píše mi to ten "error 202" a to potřebuji vyřešit. A vy jste se tam na kliknutí mého odkazu teda normálně dostali? Jestli ano, tak je problém v mém prohlížeči, protože mě to nejde ani teď. Pořád tam mám tu chybu. Tak kde se mohla stát chyba?
Ano, já jsem se na stránku dostal kliknutím na Váš odkaz. Takže chyba bude u Vás. Jinak Vám bohužel s problémem neporadím.
Bene díky. Já jsem to zatím nemazala, protože jsem šla do toho obchodu přes Google a tam už to fungovalo, tak jsem objednávku udělala. Až přijde syn, tak se mi na to koukne, kde jsem zase něco zkazila. Já jsem schopná nakonec vymazat všechno.
Bene, tak to bylo tím co jste říkal. Syn něco vymazal a najednou to šlo. Říkal, že jsem tam měla velký objem těch gigabajtů. Teda snad to tak jmenoval. Já jsem na tyto termíny úplně tupá. Chtěla jsem, aby mi to ukázal, jenomže pak jsme začali mluvit o něčem jiném a teď když už odjel, tak jsem si vzpomněla, že to zase nevím.
Hm, teď už mi to funguje všude a můžu tam "najet" odkudkoliv. Ale předtím, než mi to syn nějak vymazal, tak to nešlo ani jemu. prostě jakoby to bylo zablokované. Pořád to psalo "Chyba v prohlížeči" a hotovo. Na jejich stránky jsem se sice dostala, ale jakmile jsem klikla na tlačítko jít do internetevého obchodu, tak všechno zmizelo a byla tam ta hláška v anglickém jazyce, kterou uvádím nahoře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.