Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se objevuje chyba?

Od: misa503® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Do dnešního dne jsem běžně používal ve Firofoxu dva doplňky. Google Traslator - na překlad stránek.

A Group Speed Dial - pro rychlé hledání. Mám Mozilu, stolní počítač, WIN 10 PRO.

Od dnešního dne tyto doplňky ale nemohu používat, protože byly zakázány - prý z bezpečnostního důvodu obecně.

Postupoval jsem dle návodu a snažil jsem se stáhnout jejich náhrady, ale stále mi to ukazuje chybu :

Tak se ptám proč? Není třeba ještě něco někde povolit? Nebo není nějaká rada, jak toto získat jinak?

Posílám obrazové informace v příloze.

Děkuji za případné rady.

--připojení skvělé, funkční internet.

Proč se objevuje chyba?
Proč se objevuje chyba? #2
Proč se objevuje chyba? #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Group Speed Dial

Verze
13.2
Poslední aktualizace
před 2 dny (2. kvě 2019)

odsud

vaše verze Firefoxu? zkoušel jste poslední verzi a nově doplněk? Viděl bych chybu aktualizací doplňku...

hodnocení

aktualizace - pomohlo, děkuji.

hodnocení

2x

Vývojáři Firefoxu o chybě ví.

mozilla.cz/...

hodnocení

0x

Protože to vývojáři polámali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]