Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osmitlačítková myš nastavení

Od: op* odpovědí: 1 změna:

Ahoj mám tu problém:) kdysi jsem nastavil na své vícetlačítkové myši, že pod jednotlivými tlačítky když je zmáčknu je třeba písmeno L apod. Nyní bych to pořeboval zrušit nebo přenastavit a ani za nic nevím kde a jak jsem to udělal. Žadný soft na to nepoužívam od myši a divím se že to tak je... zvlášt potom co jsem nedávno reinstaoval windows. Děkuji za pomoc.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Opiš si typ/označení myši a najdi si k ní na internetu manuál/návod na nastavení případně nějaký ovladač. Občas výrobci přidávali k periferiím PC instalační CDéčko a podle programu se daly nastavit funkce např. tlačítek myši. Podívej se doma po tom instalačním CD, většinou je to disk průměru 8 cm, jinak ten internet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]