Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu proč se mi nezobrazují obrázky (viz foto)? Napadá mě, že možná není nainstalovaný prohlížeč nebo nějaká aplikace, špatné nastavení apod.
Používám Google Chrome.
Díky moc za radu.
Dobrý den, jedná se o jednu stránku nebo nevidíte obrázky i na jiných stránkách, resp. nikde? V nastavení prohlížeče (nahoře vpravo ikona "tři tečky" / Nastavení) si zvolte Rozšířená nastavení (až dole) a tam dále Nastavení obsahu - Soubory Cookie i Obrázky si nastavte na Povolit webům ukládat ... a Zobrazit vše. Zdravím!
P.S. Mám Chromium, ale nastavení by mohlo být stejné i pro Google Chrome.
wickas - já na tom webu (Sreality) obrázky normálně vidím. Ještě zkuste při načtené stránce Sreality zmáčknout 2x klávesu F5 (pro obnovení načtení stránky, resp. cookies). Když půjdete na Google a tam zadáte libovolný pojem a volbu Obrázky, tak snad nějaké uvidíte. A pokud nikoliv, tak to může blokovat firewall či antivir. Také můžete zkusit používat jiný prohlížeč (např. Firefox), kde třeba problém nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.