Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohledně grafiky, díky

Od: dankoss* odpovědí: 4 změna:
zdravím, mam otázku ohledně grafiky, sestavoval jsem pc a namontoval vše, problém je že grafika je nahnuta, nedrží rovně, chci se zeptat jestli není způsob aby držela rovně nebo to řešit nemám
díky dopředu za odpověd

Ohledně grafiky, díky
Ohledně grafiky, díky #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Myslím, že vidím dobře, ale nevidím, že by grafika byla nahnutá. Snad pokud jste totální perfekcionista a řešíte i desetiny milimetru.

dankoss*
hodnocení

na leve sttane drzi na dvou sroubech a v soketu je zacvakla, pouze na te prave strane trosku visi dolu, jde mj o to abych nezncil soket nebo tu grafiku

neo®
hodnocení

0x

Zdravím ,mírně je levá strana kleslá ,já jsem to kdysi řešil provlečení stahovací paskou přes pokleslý roh graf karty k nejbližšímu mistu ve skříní, ale i bez toho se nic nestane ,jen při případném převozu ,což by mělo platit vždy položení PC na bok,(graf.kartu nahoru) .Jsou ovšem i jiná řešení třeba tady

dankoss*
hodnocení

ono je problem ze je to platba predem a dorucrni nevim :D takze kdyz to schrnu jedna se o nic? proste ta grafika tk bude a je to :D nic se nestane?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]