Nejste přihlášen/a.
zdravím,stala se mi taková potíž pracoval jsem s vteřinovým lepidlem a nechápu jak dostalo se mi na display notebooku měl sem ho i na stole ale to vyřešil aceton ale na displayi to nepomohlo prosím o pomoc
Předpokládám, že lepidlo není "na displeji", nýbrž "v displeji". Tzn., že lepidlo naleptalo displej a není jen na povrchu, ale i pod povrchem displeje. Tedy jej nelze odstranit. Oprava bude nejspíš možná jen výměnou displeje nebo jeho povrchového panelu, pokud to je konstrukčně možné.
Protože Ideapad 100 není jen jeden, je jich více, zkuste hledat tady.
@progold: Takže zopakuji: Pokud vteřinové lepidlo naleptalo povrch displeje, tedy proniklo sice jen nepatrně, ale přece do struktury displeje, není šance ho čímkoli odstranit. Tedy ani lihem. Záleží na materiálu vrchní svrstvy displeje.
Jen pro srovnání: Dokážete popsat, z jakého materiálu byl povrch stolu, který se vám podařilo očistit acetonem?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.