Měl by umět:- střih- zpomalení a zrychlení videa- vložit vlastní audio a záznam synchronizovat s hudbou. Např. pochodující jednotka na mou hudbu.Asi by mě dost bavilo vyrábět různé video koláže s vlastním audio doprovodem. Vím, že existuje dost programů na video, ale mně by zajímal jen takový, coby uměl vše, co jsem popsal. Snad se někdo se zkušeností v oboru najde.Doporučte, dík.
No jo, Dacia taky neznámo proč nemá výbavu Lexusu Jinak přímo neporadím, ale často se výsledku dá dosáhnout i s free softem - jen místo jednoho programu musíš použít tři...
Já stříhám videa z akční kamery ve vegas pro edit 14 mám pocit. Všechno co jsi napsal by měl umět, ale normálně stojí taky dost peněz. Já ho koupil na humble bundle za 20 dolarů. Občas tu akci opakují, takže když to budeš sledovat, tak třeba se tam ještě objeví. Jinak z těch neplacených dost lidí chválí da vinci resolve, ale tam nevím co to umí a co ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.