Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
Nevim proc ale uz par tydnu mi nefunguje ukladani projektu pinnacle a ani export videa, pri ukladani projektu mi to pise tuto hlasku viz. obrazek a pri exportu probehne vse v poradku, ale kdyz se pak mknu do slozky, nic v ni neni.
Uz jsem zkousel prejmenovavat, ulozit vsema moznyma funkcema co jsou v pinnacle ale nejde ulozit ani stavajici testovaci video co je v pinnacle, taky kompletni preinstalaci Pinnacle, ale porad to stejny.
Pinnacle 20.5.0
Pomohl by nekdo?
Podobné hlášky se objevují, když je některý ze "zdrojových" souborů poškozený, přejmenovaný, smazaný, nebo přesunutý někam jinam, než byl původně. Nejde jen o originál videa, ale třeba i soubory "projektu". Zkuste vytvořit zcela nový projekt, jestli se to taky při ukládání objeví.
Mám starší verzi, ale ono se to zas tak moc lišit nebude.
Nevím, k čemu soubor s příponou AXP slouží, v mé verzi žádný takový není, ani se při práci nevytváří. Možná by pomohlo přeinstalování programu.
Jen takový postřeh, jestli to pomíchání jazykových verzí nemá náhodou na něco vliv.
Sakra, až teď jsem si všiml, že kromě koncovek se liší i uprostřed (Dokumenty vs Documents)
Jako admin to spoustim vzdy. akorat jako projekt kdyz ukladam i bez videa treba jen nejaky zmeny abych se mohl vratit a zacit, tak mi to hlasi automaticky jako xx.film a nebo xx.movie, vyzkousim jeste to tvoje xx.axp.
A jinak jak jsem rikal, preinstaloval jsem cely program i zacal s novym projektem, ale nic noveho
lmgify
Dekuju jako zkousel jsem plochu, c: ale vsugeroval jsi mi napad zkusit to hodit na jinej disk, nechapu proc to nikde jinde nejde, ale na d: disk me to pusti, takze problem vyresen exportovat a ukladat na disk d:
Jeste jednou diky vsem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.