Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pinnacle chyba soubor nebyl nalezen

Od: kamen235 odpovědí: 10 změna:

Zdravim,

Nevim proc ale uz par tydnu mi nefunguje ukladani projektu pinnacle a ani export videa, pri ukladani projektu mi to pise tuto hlasku viz. obrazek a pri exportu probehne vse v poradku, ale kdyz se pak mknu do slozky, nic v ni neni.

Uz jsem zkousel prejmenovavat, ulozit vsema moznyma funkcema co jsou v pinnacle ale nejde ulozit ani stavajici testovaci video co je v pinnacle, taky kompletni preinstalaci Pinnacle, ale porad to stejny.

Pinnacle 20.5.0

Pomohl by nekdo?

Pinnacle chyba soubor nebyl nalezen

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

2x

Zkoušel jsi spustit ten program jako Admin a uložit to testovací video jako a.axp přímo do c:/ nebo d:/? (zpětná lomítka nefungují)

hodnocení

2x

Podobné hlášky se objevují, když je některý ze "zdrojových" souborů poškozený, přejmenovaný, smazaný, nebo přesunutý někam jinam, než byl původně. Nejde jen o originál videa, ale třeba i soubory "projektu". Zkuste vytvořit zcela nový projekt, jestli se to taky při ukládání objeví.

Mám starší verzi, ale ono se to zas tak moc lišit nebude.

doplněno 29.04.19 09:55:

Nevím, k čemu soubor s příponou AXP slouží, v mé verzi žádný takový není, ani se při práci nevytváří. Možná by pomohlo přeinstalování programu.

lmgify
hodnocení

0x

Jen takový postřeh, jestli to pomíchání jazykových verzí nemá náhodou na něco vliv.

doplněno 29.04.19 04:03:

Sakra, až teď jsem si všiml, že kromě koncovek se liší i uprostřed (Dokumenty vs Documents) *zed*

Pinnacle chyba soubor nebyl nalezen #2

To není pomíchání jazykových verzí, v té liště je jen překlad popisků ovládacích prvků do češtiny, který nemá na funkci programu žádný vliv. Program jako takový pracuje s originálním jazykem, bez ohledu na to do jaké řeči je jeho ovládání přeloženo.

kamen235
hodnocení

0x

No samozřejmě jsem to zkoušel i rovnou na plochu a do různých složek, ale pořád mi to píše toto... spíš mě zaráží, že cca před nějakým měsícem nebo tak nějak mi to fungovalo. Fakt nevím, kde je problém...

kamen235
hodnocení

0x

Jako admin to spoustim vzdy. akorat jako projekt kdyz ukladam i bez videa treba jen nejaky zmeny abych se mohl vratit a zacit, tak mi to hlasi automaticky jako xx.film a nebo xx.movie, vyzkousim jeste to tvoje xx.axp.

A jinak jak jsem rikal, preinstaloval jsem cely program i zacal s novym projektem, ale nic noveho

jofa*
hodnocení

0x

Zkuste změnit v Nastavení - Umístění pro uložení (projektu). Změńte umístění. Potom vytvořte nový projekt, uložte a jestli to hodí znovu hlášku.

kamen235
hodnocení

lmgify

Dekuju ;) jako zkousel jsem plochu, c: ale vsugeroval jsi mi napad zkusit to hodit na jinej disk, nechapu proc to nikde jinde nejde, ale na d: disk me to pusti, takze problem vyresen exportovat a ukladat na disk d:

Jeste jednou diky vsem

lmgify

Myslím, že jsem psal zkusit to uložit na D: ;)

Podle mě je problém v tom, že program se to snaží ukládat do neexistujících anglických adresářů. I Plocha (Desktop) je jen adresář v tvém domovském adresáři, proto jsem chtel zkusit přímo ten kořenový adresář C: .

petrv*
hodnocení

0x

Stalo se mi přesně totéž. Export probíhal na první pohled v pořádku, ale když jsem se chtěl následně na exportovaný soubor podívat, nebyl tam. Pomohlo změnit cílový disk ( v mém případě z D na C ) a vše proběhlo OK. Pak jsem se vrátil na původní cílový disk D a vše už běželo OK.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]