Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení Acrobatu

Od: aloisb® odpovědí: 3 změna:

Potřeboval bych poradit kde a jak nastavit aplikaci Acrobat, kterou otevírám soubory PDF, aby se mi soubory otevíraly automaticky po kliknutí na ně. Nyní se mi vždy nejprve stáhnou na lištu a odtud teprve jdou otevřít. Stejně tak v e-mailových zprávách se přílohy i na příkaz "otevřít" nejprve stahují do adresáře na disku, což si myslím je zbytečné, protože si je chci jen prohlédnout.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

1. Musíš mít Adobe Acrobat Reader nastavený jako defaultní pdf prohlížeč.

2. Používám prohlížeč Opera a tam mi to funguje přesně tak, jak ty požaduješ, tedy bez ukládání na HDD. Jak je to v ostatních prohlížečích nevím.

hodnocení

0x

S Acrobat Reader jsem se rozkamarádil v okamžiku, kdy jsem začal dělat současnou profesi, kdy prakticky stále otvírám schémata, návody, procedury a podobnou dokumentaci právě v *.pdf.

Acrobat je nenažraný a líný, neustále prudí s nesmyslným objemnými aktualizacemi a než se člověk dočká otevření dokumentu, dal by si i dvě kafe.

Proto jsem přešel na Foxit Reader a i zákazníkům jej přeinstalovávám. Funguje taky jako defaultní prohlížeč - tzn kliknete na daný soubor a Foxit se sám otevře s oním dokumentem

doplněno 28.04.19 14:49:

A k tomu nastavení - najdete libovolné *.pdf, kliknete na něj 1x levým tlačítkem myši, pak 1xpravým - Otevřít v programu - zvolit výchozí program - viz obr.

Tohle platí pro W7, ale všechny widle to mají +- stejně

Nastavení Acrobatu

hodnocení

0x

Já používám mimo jiné Foxit Phantom PDF a spokojenost. Nezabere místo, je rychlý a v češtině.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]