Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Mám u televize Android Box na adroididu verze 5.1
Na stejném Wifi routru počítač s linuxem. Jak nastavit, aby android počítač viděl jako místo v síti? Ve správci souborů ta volba procházet místa v síti je ale nevidíme se.
Na notebooku mám Samba ale neumím to nastavit. přetahovat soubory přes flešku mě nebaví o BT ani nemluvě, to se na přetahování filmů nehodí.
Poradí někdo s nastavením?
Dík oběma.
Když já to zas musím mít nějak zakletý. Apka vyplivne FTP adresu ale počítač hlásí že adresa není dostupná.
Není potřeba ještě něco povolit v routru?
Tak routrem to nebude. Když v aplikaci nastavím změnu portu, tak mi počítač ftp líně načte, stačí ale vlézt do složky a dát zpět na obsah a v tu chvíli je adresa ftp zase nedostupná.
ACH JO.
Tak vyhrála aplikace KDE connect která už do mobilu vidí, sice ještě kope, hlásí že do cíle nesmí zapisovat, ale s tím se už poperu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.