Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC nevidí zařízení přes USB

Od: jaraz® odpovědí: 6 změna:

Najednou nevidí ani přídavný HD ani flasch,ani v jednom ze 3 portů USB.Pouze probleskne oznámení o tom,že ovladač se nepodařilo nainstalovat . V Total Comandru je vidět,ale hlásí, že jednotku se nepodařilo připojit .Minulý týden ještě bez problémů. V čem může být problém , / inf.prosím pro důchodce/

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Jako první věc zkuste RESTARTOVAT počítač.
hodnocení

Děkuji,to jsem samozřejmě udělal jako první. Chtěl jsem jít do bodu obnovení,ale takovou "zbytečnost" moje dcera samořejmě nedělá,také jsem zjistil, že poslední aktualizace W7 je z 8/2016 takže asi tak.Takže to vypadá na celkovou instalaci.

hodnocení

0x

Máte problém s USB obecně nebo s jedním zařízením, které nefunguje v USB?

Pokud jsou konektory USB bez ovladačů nebo je mají nějak poškozeny, může se stát, mrknul bych se do správce zařízení, jestli tam nejsou otazníčky.

Pokud dáváte nový disk či flešku do PC, může to být nový kus, který ještě nebyl naformátovaný - tj. přes právu disků vytvořit oddíl.

doplněno 29.04.19 14:36:

Pokud jednou šel, pak nešel a najednou funguje - zálohujte data a počítejte s tím, že jednou už se nerozjede.

hodnocení

Problém je s přídavným HD a 2 flasch, ve správci otazníčky nejsou. Všechno fungovalo v USB na čele PC,nyní jsem vyzkoušel i další vzadu skříně,ale nereagují. Tzn. zastrčím a nic se neděje,žádná reakce.

tomas11*
hodnocení

0x

zkuste zastrčit a PC vypnout a znovu zapnout - né jen restart.

hodnocení

takže jsem vyzkoušel všechno možné,ani to nedokáži napsat a najednou funguje . Díky za rady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]