Nejste přihlášen/a.
Zdrojový kód stránky (Ctrl+U nebo někde v Menu), řádek 93:
function disableSelection(e){if(typeof e.onselectstart!="undefined")e.onselectstart=function(){return false};else if(typeof e.style.MozUserSelect!="undefined")e.style.MozUserSelect="none";else e.onmousedown=function(){return false};e.style.cursor="default"}window.onload=function(){disableSelection(document.body)
Jestli chceš zkopírovat text, zobraz si zdrojový text stránky a zkopíruj to odtamtud.
@ben mě předběhl.
Na stránce se rozhodni, který text chceš zkopírovat, zobraz si kód stránky (Ctrl+U), tam si ten text najdi a zkopíruj si ho odtamtud.
Dobrý den, nejde to normálně, ale text lze nalézt ve zdrojovém kódu stránky a tam už kopírovat jde (a následně po vložení se musí upravit). Zkoušeno v prohlížeči Firefox. Zdravím!
Ta stránka z původního dotazu je fakt blbá. Zkusil jsem si ji uložit - a nejde to. Takovýhle web si opravdu říká o vylámání.
Takže první možnost: zobrazit si zdrojový text, najít to tam a vykopírovat.
Druhá možnost: vypnout v prohlížeči javaskripty, načíst stránku znovu a ... zábrany padly. Pak si zas javaskripty nezapomeň zapnout.
Třetí možnost: můj prohlížeč (Seamonkey, bývalá Mozilla Suite) obsahuje editor webů, tak si prostě dám "Soubor - editovat stránku", web se mi otevře v editoru a - tam můžu cokoliv.
Čtvrtá možnost (pro pokročilejší): mám nainstalovaný doplněk "Modify HTTP Response", kam bych si mohl zadat, aby při zobrazování zmíněného webu vyhodil ten škodlivý javaskript, pak bych měl od zmíněných nepříjemností pokoj na celém webu bez další práce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.