Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SOS vysypal jsem omylem koš

Od: plihal odpovědí: 8 změna:

Prosím poraďte, právě jsem vysypal koš a nevšiml si, že tam mám důležitou zprávu. Jde to nějakým způsobem vrátit zpět? Díky !

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
A ten koš myslíte v počítači? Nebo v e-mailu (píšete o důležité zprávě).
Z počítače se dá pomocí Recuvy obnovit, ale cokoliv tam teď děláte nebo instalujete snižuje šanci na obnovu.
Z e-mailové schránky neobnovíte nijak.

Ze schránky nikoliv. Ale třeba data uložená na lokálním disku v souborech .pst (Outlook) obnovit lze.

karel556*
hodnocení

1x
Program Recuva (je i ve free verzi) umí obnovit smazaná data, osobně vyzkoušeno a spokojenost.

hodnocení

0x
Přečtěte si tento článek, měl by pomoct www.idnes.cz/technet/software/obnova-smazaneho-souboru.A190207_130816_software_dvr

plihal
hodnocení

Děkuji za odpověď, ale toto neumím instalovat.

karel556*
Pokud neumíte nainstalovat jednoduchý program, tak se potom vkrádá rada: nelezte k počítači a nic nezkazíte, protože schovávat si důležité údaje v koši může jen počítačový břídil.
opus

Zrovna jste asi toto psát nemusel.

hodnocení

0x

Patrně jediná možnost je použít nějaký prográmek na obnovu dat. Obnovu je třeba dělat podle návodu k programu a VŽDY na jiný HDD. Pokud s tím nemáte žádné zkušenosti, raději požádejte někoho zkušeného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]