Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spuštění videa youtube při otevření mailu

Od: cyklopoutnik* odpovědí: 6 změna:

Chtěl bych kamarádce tu a tam poslat nějakou písničku z Youtube. Neúspěšně koumám nad tím jak to udělat aby se jí video spustilo několik vteřin po otevření mého mailu aby si to nemusela spouštět ručně. Tak nějak aby maily ode mne měla hudebně podbarveny. V případě delšího mailu bych dal víc písniček a nastavil automatické opakování, dobré by bylo též nastavit hlasitost aby se jí to nespustilo na maximum a ona se místo hudebního podbarvení mého mailu nelekla toho, jak to při otevření mailu řve.

Jde to nějak nastavit anebo se namáhám zbytečně?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Namáháte se zbytečně, naštěstí tohle nejde. To poslední co bych chtěl je, aby mi něco začalo hrát v mailu, ikdyž vím, že to myslíte dobře.
karel556*

hodnocení

0x

Máš pravdu, takový paskvil nelze. Myslím, že ani není třeba něco vnucovat. Každý si dokáže spustit to co právě chce.

cyklopoutnik*
hodnocení

Když to nejde tak, možná by to mohlo jít jinak.

Tu a tam mi přijde mailem prezentace v PowerPointu a tam se hudba při otevření mailu automaticky spouští běžně. Mám Office 2010, jen ho nemám nainstalovaný, protože jsem ho dosud nepotřeboval a tak mne to teď napadlo, jestli by to tak nešlo.

Musel bych nainstalovat PowerPoint a naučit se s ním dělat, ale co bych pro svou kamatádku neudělal? Jen nevím, jestli bych se zase nenamáhal zbytečně? Co si o tom myslíte? A taky co by to všechno obnášelo, pokud by to vůbec šlo?

Ano, v powerpointu lze automaticky pustit hudbu na pozadí či video v snímku.

Opravdu o to ale vaše kamarádka stojí?

cyklopoutnik*
hodnocení

Je to kamarádka. Není to cizí člověk. Tedy možnost zpětné vazby. Jestli bude o to stát, pošlu další, pokud ne, tak další jí posílat nebudu. Občas si telefonujeme a tak není problém se zeptat, to mi nikdo na Poraďte.cz neporadí, jestli o to kamarádka stojí anebo ne.

V současnosti je kamarádka ve složitější situaci zdravotně a pracovně, potřebuje povzbudit. Tak si myslím že by ji mohla povzbudit dobrá hudba a nejenom ty moje kecy i kdyby třeba byly veršované. Vlastně by s tou prací měla seknout, pak se i to zdraví vrátí samo a taková dobrá hudba by jí mohla připomenout že lukrativní práce není všechno a že příliš mnoho práce škodí zdraví. Buď se chytne a zaujme anebo to nebude k ničemu. Výsledek je nejistý, v tom máš pravdu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]