Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozšíření paměti na PC

Od: monk odpovědí: 8 změna:

Mám dotaz.Na notebooku mám Emmc disk 64 Gb v kterém je systém.C:

Jak to rozšířim na Disk D:? na data.(Jako na HDD disku)Jde to nějak bez

fyzického zásahu do PC?Je to v záruce.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

eMMC disk je šváb připájený na desce. A pokud máte nějaký z Acerů, tak tam asi není ani místo pro 2,5" disk. Takže výměna = problém, doplnění dalším diskem jakbysmet. Dělit 64Gb na oddíly by pak byla úplná zhůvěřilost.

hodnocení

0x

Máte disk, který má 64GB. Tento disk můžete ROZDĚLIT na více diskových oddílů. U takto maličkého disku to nemá absolutně žádný smysl.

Bez fyzikého zásahu (výměny disku, vložení druhého disku - pokud je to možné) nijak kapacitu nerozšíříte.

monk
hodnocení

Děkuji.V tom případě to nemá žádný smysl.V záruce do toho vlézt nemohu.

Takže pomalý externí disk na data.To nemá chybu.

co jste si koupil, to máte ;) externí disk nemusí být pomalý, mám USB 3.0 disk a při práci nepoznám rozdíl mezi datovým interním a externím diskem (oba plotnové 1 TB).

Líbí se mi, jak si někdo koupí lehoučký cool tenký notebook s pamětí mobilu a pak k němu musí připojovat další krámy aby fungoval stejně, jako o centimetr tlustší laptop s minimálně destkrát větší kapacitou :) Nic jiného vám totiž asi nezbyde. 64 GB, tam musíte i rozmýšlet, co nainstalovat, natož ukládat pracovní data. "Pomalost" externího disku dnes nepoznáte.

lmgify
hodnocení

0x

Nemá ten notebook někde dvířka pro SSD M.2 disk? Co je to za model?

monk
hodnocení

Tak dvířka na slot nemá.USB 3 má dnes každý notebook.Takže stačí relativně rychlý externí disk.

64G na sys stačí- když se tam nebudou ukládat data.Děkuji.

Myslím, že jakýkoli dnes dostupný externí disk ten notebook nepřekrmí ani náhodou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]