Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nejde spustit?

Od: jouda1 odpovědí: 2 změna:

Zdravím. Koupil jsem si Spotify Premium, a po pár dnech jsem zjistil, že některé skladby mám zašedlé (nelze přehrát)

Pomůže mi VPNko? díky za rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

google -> "spotify greyed out songs" -> první odkaz "The greyed out tracks just mean that for whatever reason, they are unavailable in your country. This could be due to licensing or the request of the record label or artist. Unfortunately, this is something that Spotify doesnt have control over as it is up to the individual music companies."

neboli Spotify s tím nic neudělá - skladby nejsou k dispozici ve všech zemích najednou, řídí se určitými pravidly (licence) a zákony a znepřístupňují je nahrávací společnosti, nebo sami autoři ...

hodnocení

0x

Pokud jsi ho skutečně koupil, obrať se s dotazem na administrátora Spotify. VPN ti nepomůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]