Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Posledních pár dnů se mi i několikrát denně mezi správami objevuje zpráva s přílohou:
Ahoj!
Jak jste si možná všimli, poslal jsem vám e-mail z vašeho účtu.To znamená, že mám plný přístup k vašemu účtu.Díval jsem se na tebe už několik měsíců.
Skutečnost je, že jste byli nakaženi škodlivým softwarem prostřednictvím webu pro dospělé, který jste navštívili.
Pokud o tom nejste obeznámeni, vysvětlím to.
Trojský virus mi dává plný přístup a kontrolu nad počítačem nebo jiným zařízením.
To znamená, že na vaší obrazovce vidím vše a zapnutí fotoaparátu a mikrofonu, ale o tom nevíte.
Mám tak také přístup ke všem vašim kontaktům.
Proč váš antivirus nezjistil škodlivý software?
Odpověď: Mám ovladač Trojan, aktualizuji jeho podpisy každých 4 hodiny, takže váš antivirus je tichý.
Udělal jsem video, které ukazuje, jak se uspokojíte v levé polovině obrazovky a na pravé polovině vidíte video, které jste sledovali.
atd., ble ble ble.
Ví někdo, jak se toho parchanta zbavit? Díky
4x
Případně si zjistit odesílatele (ne, není to vaše adresa, ta je pouze "jméno", ale ne adresa) a pokud je vždycky stejná, tak přes filtr zablokovat. Pokud je pokaždé jiná, dalo by se filtrovat dle něčeho, co mají všechny zprávy společné (předmět, část obsahu...).
Jak si zjistí odesílatele? V emailu je jako odesílatel uvedena jeho e-mailová adresa. Proč by odesílatel uváděl jinou, než jeho a ještě k tomu existující? To by nemělo logiku.
Anděli, v e-mailu existuje taková malá vymoženost. Sjeď si v něm až dolů a vlevo máš "Vytisknout" a "Další". Klikni na další a dále "Zobrazit hlavičku". Možná se budeš divit, co všechno tam najdeš![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.