Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Synchronizace TV a PC

Od: davidoff* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

nedávno jsme zakoupili LCD Sony Bravia. Protože má VGA konektor chtěl jsem z PC pustit film na TV ale nedaří se mi to zprovoznit. Na Tv se zobrazuje jen hláška PC není synchr.

Nevím co s tím. Neporadíte mi někdo jak na to?

Předem díky D

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pmat*
hodnocení

0x

Jem takový nápad: Jaký je v PC nastaven snímkový kmitočet? Televize s oblibou používaných 90-100 snímků za sekundu asi nezvládne. Je to v nastavení monitoru - obnovovací frekvence. Dejte tam nejnižší možnou hodnotu.

jupikseliga*
hodnocení

0x

gratuluji k vybornemu napadu .propojeni pc a tv je primo gurmanska vec ,ale je jeste potreba vedet jak na to .

! .nastavit rozliseni pro danou tv .tv vetsinou pracujou na 60 herczich a tak je takove bezne rozliseni 1360x768.pokud mas novejsi grafickou kartu potom nebude proble rozliseni bez problemu zvetsit ale budes tim ztracet kvalitu textur a pri cteni budes potrebovat dalekohlet. takze vetsi rozliseni je lepsi spise pro hrani .

2.nastav si pres valstnosti tvoji grafiky nastaveni dvou monitoru a sony si zkus nastavit jako sekundarni monitor ( u primarniho pres nastaveni vypni obraz) .pokud to nepujde tak nastav sony jako primar . ja mam to prvni nastaveni.

hodne stesti,pripadne pro vice dotazu me kontaktuj na mail

quad 3.4MHz ,blackoops ,8G ram ,ati radeon 4870 x 2 2 gb

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]