Nejste přihlášen/a.
M8m účet u Google, z obchodu Google Play se snažím stáhnout potřebné soubory, ale ani jeden mi nejde stáhnout.
V telefonu se mi vždy oběví zpráva - cituji: při načítání informací ze serveru došlo k chybě. ( chyba - DF-DFERH-01.
Můžete mi prosím sdělit, co s tím? Děkuji:
S podravem Vlastimil Vrubel
Zde je několik návodů na opravu, každému funguje něco jiného ->
JInak ve zkratce:
1) přes nastavení->aplikace zasatavit službu a vyčistit cache a data aplikace google play
2) přes nastavení -> účty vymazat google účet -> jít do obchodu -> nastavit existující účet
Zkusil jsem odpověď č.2. Smazal jsem stávající účet, pak jsem otevřel obchod Google Play a nastavil existující účet. Zkusil jsem stáhnout Mapy.cz, ale telefon mi pořád ukazuje tu samou chybu.
S pozdravem Vlastimil Vrubel
Nevím, jak se vyčistí cache a data aplikace Google play
nastavení -> "aplikace" (každý telefon to má pojmenováno trochu jinak, ale najděte zkraátka seznam nainstaloaných aplikací) -> obchod google play -> zastavit službu a vymazat data. Toto má každý telefon taky trochu jinak, ale hledejte zmínku o "vymazat data" a "vymazat cache" nebo taky "dočasné data" atd...
a protože je to u každého mobilu trochu jinak, asi by nebylo od věci, prozradit přesný typ mobilu, třeba odpodví někdo kdo ho má..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.