Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, muže mi nědo poradit jak mám vygenerovaný obsah udělat jako pdf? když to udělám píšemi to, že znaky nejsou generovány. Potřeboval bych zkopírovat obsah a ten následně uložit do další prácce. Díky Tomáš
Nejde to teda vygenerovat do něčeho jiného, když to u PDF píše chyby? (CSV, TXT, ...?)) A vygenerovaný z čeho? Nebo co děláte (v čem), že "když to udelám" tak to napíše chybu ...? To jsou dotazy tohle, to bych brečel... ![]()
Vytvořij jsem si ve wordu obsah, který potřebuji vložit do jiné práce, která je také napsaná ve wordu. Obsah vložím do celé práce-to je v pořádku, ale když chci celý soubor i s vloženým obsahem převést do pdf tak se se text převede, ale u obsahu to hodí ,, není definován´´ . Jde mi o to jestli nejde vygenerovaný obsah nějak označit a zrušit tu závislost na těch nadpisech, aby se dalo s textem praovat pouze jako s textem.
Jestli to chápu, potřebujete v souboru PDF editovat text. Na to je potřeba nějaký program (aplikace), kde to lze. Např. PDF Editor, nebo Foxit Phantom PDF, PDF-XChange Editor a jiné.
aháá
vy o koze a já o voze
ale vidíte, jak je důležité napsat CO děláte a v ČEM?
Já totiž myslel, že mluvíte o nějakém objemu dat, jejichž "obsah"potřebujete sloučit s jiným textem neboli, že je řeč o datech, která chcete přenést do jiných dat ... ne, že mluvíte o číslovaném "obsahu", jako o struktuře napsaného textu...
Nevím pořád konkrétně co provádíte za kroky a s jakými daty, ale odkdy se obsah dělá samostatně a kopíruje se teprve dodatečně do již hotového textu? Proč nevygenerujete onen obsah přímo v té další práci? Se nedivím, že to dělá problémy. Já si cvičně otevřel dokument, který nemá ani nadpisy, ani obsah. Udělal jsem si jeho kopii, v ní nadpisy, z nadpisů obsah, ten zkopíroval zpět do originálu a BUM ...chyba! já zase nemám definovány záložky...a to byly identické dokumenty... čili...
problém bych viděl v tom, že obsah (teda podle mě) byste měl dělat v dokumentu s již ostrými daty, z kterých se onen obsah má vygenerovat... pokud vygenerujete obsah z dokumentu A a přenesete do dokumentu B, tak se nedivím, že se mu to nelíbí.
mrkněte třeba na :
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.