Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, muže mi nědo poradit jak mám vygenerovaný obsah udělat jako pdf? když to udělám píšemi to, že znaky nejsou generovány. Potřeboval bych zkopírovat obsah a ten následně uložit do další prácce. Díky Tomáš
Nejde to teda vygenerovat do něčeho jiného, když to u PDF píše chyby? (CSV, TXT, ...?)) A vygenerovaný z čeho? Nebo co děláte (v čem), že "když to udelám" tak to napíše chybu ...? To jsou dotazy tohle, to bych brečel...
Vytvořij jsem si ve wordu obsah, který potřebuji vložit do jiné práce, která je také napsaná ve wordu. Obsah vložím do celé práce-to je v pořádku, ale když chci celý soubor i s vloženým obsahem převést do pdf tak se se text převede, ale u obsahu to hodí ,, není definován´´ . Jde mi o to jestli nejde vygenerovaný obsah nějak označit a zrušit tu závislost na těch nadpisech, aby se dalo s textem praovat pouze jako s textem.
Jestli to chápu, potřebujete v souboru PDF editovat text. Na to je potřeba nějaký program (aplikace), kde to lze. Např. PDF Editor, nebo Foxit Phantom PDF, PDF-XChange Editor a jiné.
aháá vy o koze a já o voze
ale vidíte, jak je důležité napsat CO děláte a v ČEM?
Já totiž myslel, že mluvíte o nějakém objemu dat, jejichž "obsah"potřebujete sloučit s jiným textem neboli, že je řeč o datech, která chcete přenést do jiných dat ... ne, že mluvíte o číslovaném "obsahu", jako o struktuře napsaného textu...
Nevím pořád konkrétně co provádíte za kroky a s jakými daty, ale odkdy se obsah dělá samostatně a kopíruje se teprve dodatečně do již hotového textu? Proč nevygenerujete onen obsah přímo v té další práci? Se nedivím, že to dělá problémy. Já si cvičně otevřel dokument, který nemá ani nadpisy, ani obsah. Udělal jsem si jeho kopii, v ní nadpisy, z nadpisů obsah, ten zkopíroval zpět do originálu a BUM ...chyba! já zase nemám definovány záložky...a to byly identické dokumenty... čili...
problém bych viděl v tom, že obsah (teda podle mě) byste měl dělat v dokumentu s již ostrými daty, z kterých se onen obsah má vygenerovat... pokud vygenerujete obsah z dokumentu A a přenesete do dokumentu B, tak se nedivím, že se mu to nelíbí.
mrkněte třeba na :
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.