Nejste přihlášen/a.
Ahoj, rodičům se už pár měsíců hodně seká notebook a tak si řikám, že jim udělám radost a k výročí svatby jim pořídím něco na výměnu. Od kamaráda mám 15% slevu na terastore.cz/... a říkala jsem si že když kouknu do repasu ( terastore.cz/...) tak by to mohlo celkově vyjít hodně levně (ideálně do 8tisíc). Nejsem úplně technický typ, ale naši ostatně taky ne. Musí to jen mamce otevřít i primu a takový ty seriálový stránky, zvládnout skype bez sekání a vypadat trochu slušně, tátovi diskuzní fóra a občas nějakou tu kancelářskou aplikaci. Vzhledově se mi celkem líbí Lenovo ThinkPad T/..., Dell Latitude E5440 nebo HP EliteBook 840 G1. Co myslíte, stačili by na to?
Potěšila by mě vaše osobní zkušenost s repasem nebo s konkrétním notebookem.
Moc doufám, že mi někdo poradíte, nebo odsouhlasíte jeden z těch co jsem vybrala. Fakt si toho budu vážit jakéhokoli nasměrování. Janka
Nu já bych se repasů zase tak nebál. Ono to šasí a celkově notebook je více vybaven než ten do 8tis. Podsvícená klávesnice? Dokovací konektor? Šasí něco vydrží narozdíl od některých plasťáků. Neznám tenhle obchod, ale ten Dell + dokovačka, monitor...ono je to hlavně o tom co dotyčný využije. Pokud jsou to lidi, kteří chtěj noťas do šuplíku a hlavně nic na stole, podsvícenou klávesnici neocení, nikde to netahají...tak pak ano, lze uvažovat i o novém do 7-8 tis, ale jinak tyhle noťasy utaháš fyzicky i výkonově.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.