Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poslat mejl

Od: zavinac® odpovědí: 8 změna:

Zdravím..sestřenka mi poslala mejl a mi nejde ho přeposlat na jinou osobu. nevím anč mám kliknout,,nevidím možnost.jak jsem měla sedmičku tak mi to šlo ale teď mám desítku a nevím si rady děkuji všem

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

patronka*
hodnocení

4x

Pokud je to mail na Seznamu, tak klikni na okénko ODPOVĚDĚT. Rozvine se roletka a tam je jako jedna z možností "přeposlat". Dál je to stejné jako u sedmičky :)

Jak poslat mejl

hodnocení

2x
To je pořád dokola.
Když nic neřekneš, nic se nedozvíš.
Že to v sedmičkách šlo a v desítkách ne, to nestačí.
Používáš nějaký program, nebo webový rozhraní?
Kde máš e-mail?
hodnocení

Co je pořád dokola ,,dokážete potěšit ..zdar

hodnocení

Nechápu -kde mám mejl,,

Pořád dokola otázky, kde se člověk nic nedozví.
Taky dokážeš potěšit, to je fakt.
Máš email na Seznamu, na Centrumu či Gmail?
Používáš klienta, neboli nějaký program, či webový rozhraní v prohlížeči?
Zatím jsi neřekl vůbec nic, jen, že ti nejde přeposlat e-mail. A na to se opravdu nedá nic poradit.

Kdo neumí položit normálně srozumitelný dotaz, když ani o poště nic neví a pak se ještě diví, ten se moc nedoví. A to se rádcové můžou třeba přetrhnout, nic to nepomůže.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, náhradní řešení = otevřete si ten mail, který měl být přeposlán. Kurzorem myši (se stisknutým levým myšítkem) přejeďte celý text toho mailu až dolů, pravým myšítkem na ten obarvený text klikněte a vyberte z nabídky Kopírovat. Potom normálně začněte psát nový mail setřence a v prostoru pro text klepněte na začátku pravým myšítkem a volte Vložit. Když se to povede, tak tam bude vidět celý text toho prvního mailu a Vy tento mail sestřence potom normálně odešlete (můžete tam připsat, že jde o text jiného mailu a od koho). Zdravím!

hodnocení

2x

Např. v Gmailu je "přeposlat" dole, v seznamu nahoře. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]