Nejste přihlášen/a.
Zdravím..sestřenka mi poslala mejl a mi nejde ho přeposlat na jinou osobu. nevím anč mám kliknout,,nevidím možnost.jak jsem měla sedmičku tak mi to šlo ale teď mám desítku a nevím si rady děkuji všem
Dobrý den, náhradní řešení = otevřete si ten mail, který měl být přeposlán. Kurzorem myši (se stisknutým levým myšítkem) přejeďte celý text toho mailu až dolů, pravým myšítkem na ten obarvený text klikněte a vyberte z nabídky Kopírovat. Potom normálně začněte psát nový mail setřence a v prostoru pro text klepněte na začátku pravým myšítkem a volte Vložit. Když se to povede, tak tam bude vidět celý text toho prvního mailu a Vy tento mail sestřence potom normálně odešlete (můžete tam připsat, že jde o text jiného mailu a od koho). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.