Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Engine na vytvaření her

Od: jiriw odpovědí: 8 změna:

Dobrý den hledam engin na vytvaření her zdarma a take program na tvoření předmnětu a textur který bude lehký a take zdarma mam pc nvidia 9200 4gb ram windows 10 64 bit e5200

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tenspatny*
hodnocení

4x

Zdravím,

Unreal Engine, CryEngine, Godot; pokud C#, tak Unity.

S žádnými bezplatnými programy pro modelování předmětů, bohužel, nemám osobní zkušenosti, takže vám nemůžu přímo doporučit. Jen jsem na internetu nalezl nějaký výpis: 3D Crafter, DaZ Studio, Sculptris. Netuším však, do jaké míry budou splňovat váš požadavek jednoduchosti a jestli budou vůbec užitečné.

Jen se divím - což je mi zároveň podezřelé -, že jako programátor byste tyto informace nenašel. Mám takovou předtuchu, že ztroskotáte.

Nicméně přeji hodně štěstí a vytrvalosti.

jiriw
hodnocení

Dekuji konečně normální odpověd

kdokoli
hodnocení

2x

Engine: Godot

Modely: Blender 3D

hodnocení

1x
Není lepší se připojit k nějakému běžícímu projektu a pomoci? Dělat něco sám bez zkušeností od nuly na zelené louce je podle mne naprostá ztráta času. Ale nechci odrazovat, jen se na to dívám bez růžových brýlí...
jiriw
hodnocení

zkušenosti urči tě mam dělal sem program fyzikalmaterials pro uspešnou demolici budov jedna se osimulaci do ktery date prostředí a zkoušíte co nejvíc uspěšnou demolici aby byly demolice bezpečné a lehke protože urči tě každy sy nedokaže představit prostor či jine faktory ktre mužou zapřičinit smrt několik lidi

jiriw
hodnocení

Mužu dostat odpověd

hodnocení

0x

V jakém jazyce jsi ten program psal?

jiriw
hodnocení

c plus plus

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]