Nejste přihlášen/a.
Dobrý den hledam engin na vytvaření her zdarma a take program na tvoření předmnětu a textur který bude lehký a take zdarma mam pc nvidia 9200 4gb ram windows 10 64 bit e5200
Zdravím,
Unreal Engine, CryEngine, Godot; pokud C#, tak Unity.
S žádnými bezplatnými programy pro modelování předmětů, bohužel, nemám osobní zkušenosti, takže vám nemůžu přímo doporučit. Jen jsem na internetu nalezl nějaký výpis: 3D Crafter, DaZ Studio, Sculptris. Netuším však, do jaké míry budou splňovat váš požadavek jednoduchosti a jestli budou vůbec užitečné.
Jen se divím - což je mi zároveň podezřelé -, že jako programátor byste tyto informace nenašel. Mám takovou předtuchu, že ztroskotáte.
Nicméně přeji hodně štěstí a vytrvalosti.
zkušenosti urči tě mam dělal sem program fyzikalmaterials pro uspešnou demolici budov jedna se osimulaci do ktery date prostředí a zkoušíte co nejvíc uspěšnou demolici aby byly demolice bezpečné a lehke protože urči tě každy sy nedokaže představit prostor či jine faktory ktre mužou zapřičinit smrt několik lidi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.