Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na malovani

Od: rocky* odpovědí: 6 změna:
Ahoj mam dotaz existuje neco nejaky program kam zadam fotku rozbyteho dilu treba a ono mi to ukaze nejaky varianty jak to opravit zakrytovat jedna se o blok motoru nebo dokazal by mi to nekdo navrhnout za odmenu
Program na malovani

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

samosato*
19.04.19 20:16
hodnocení

0x
Ne.

hodnocení

0x

O podobném programu nevím, ale řešení je jednoduché. Vidím orvané žebra jak na válci, tak na hlavě. Blok motoru - tedy ta část co je vidět mi přijde v cajku.

A řešení - myslím, že by se to mělo i tak bez potíží uchladit, takže není nutná oprava.

Pokud Vás to ovšem esteticky pohoršuje (což chápu, taky by mě to s*alo ) tak to vyměňte a je to vyřešený.

rocky*
hodnocení

Novy blok 25tis
rocky*
hodnocení

A bohuzel je tam uprava hammer performace takze by to vyslo na hrozny penize blbost jo na ebay koupite olamanej i za 15tis

hodnocení

0x

Program, který by z fotky dokázal určit opravu poškozenýho dílu se jmenuje mechanik. Ten ti nejen řekne jak to opravit, ale i to opraví. Navíc má tu výhodu, že to nemusíš nikam instalovat, tudíž si tím nezaneřádíš počítač.

Jinak, vyměníš válec a hlavu a zase to bude jako nový.

hodnocení

0x

Takový detail bych vůbec neřeši, maximálně to trochu začistit. Na jízdu to nemá žádný vliv, tak nemá cenu to řešit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma program na malování

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]