Ahoj mam dotaz existuje neco nejaky program kam zadam fotku rozbyteho dilu treba a ono mi to ukaze nejaky varianty jak to opravit zakrytovat jedna se o blok motoru nebo dokazal by mi to nekdo navrhnout za odmenu
O podobném programu nevím, ale řešení je jednoduché. Vidím orvané žebra jak na válci, tak na hlavě. Blok motoru - tedy ta část co je vidět mi přijde v cajku.
A řešení - myslím, že by se to mělo i tak bez potíží uchladit, takže není nutná oprava.
Pokud Vás to ovšem esteticky pohoršuje (což chápu, taky by mě to s*alo ) tak to vyměňte a je to vyřešený.
rocky*
Novy blok 25tis
rocky*
A bohuzel je tam uprava hammer performace takze by to vyslo na hrozny penize blbost jo na ebay koupite olamanej i za 15tis
Program, který by z fotky dokázal určit opravu poškozenýho dílu se jmenuje mechanik. Ten ti nejen řekne jak to opravit, ale i to opraví. Navíc má tu výhodu, že to nemusíš nikam instalovat, tudíž si tím nezaneřádíš počítač.
Jinak, vyměníš válec a hlavu a zase to bude jako nový.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.