Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Načtení webové stránky

Od: rodic odpovědí: 4 změna:

Chtěl bych se přihlásit na jednu stránku, ale ČR je blokovaná. Neporadíte někdo, jak to obejít?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Obejít to (někdy) jde, ale radou bychom porušili zdejší pravidla.

doplněno 19.04.19 19:46:

Poskytli bychom návod k obcházení něčích pravidel. Jestli jsou nějaké stránky pro ČR blokované, má k tomu prozovcatel nějaký důvod. A podle mne není "košer" se pokoušet to obejít.

rodic
hodnocení

@iz V čem by spočívalo to porušení? Prošel jsem vše co se tu nesmí a nic jsem nenašel, co by jste porušila.

rodic
hodnocení

@iz Tak důvod k tomu jistě má, ale není relevantní v mém případě. Stačilo se zeptat. Vysvětlím proč. Chtěl jsem se přihlásit na jednu sázkovou společnost, ne kvůli sázení, ale chtěl jsem si tam zahrát jednu hru. To že to mají blokované pro ČR je z důvodu, že nemají pro ČR povolenou licenci. Takže tak. Jinak jsem to již vyřešil.

anon*
hodnocení

0x

Jde to s pomocí proxy nebo vpn - což je jednodušší

Doporučuju opera prohlížeč který ji má vestavěnou zadarmo, asi to není moc privátní ale jestli má jen obejít blokaci mnělo by to stačit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]