Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznam.cz odkazy se otevíraji v novém panelu?

Od: rotorod® odpovědí: 10 změna:

zdravím,

nevím jestli to děla jenom mě, ale jakýkoliv klik na články na hlavní stránce seznamu (od sportu, novinek, stream, super, garař, ...) se otevírají v novém panelu. Dělá vám to také? Ale np. samotný sport.cz, novinky,cz, stream, super, garaž,... se otevřou ve stejném panelu... dělá mi to 2 dny

díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Schválně jsem to zkusil a dělá mi to stejně

hodnocení

0x

Dobrý den. To si musíte nastavit v prohlížeči. Nepíšete jaký používáte. Např. Firefox.to má nástroje→ možnosti→ karta panely a odškrtnout okénko "otevírat nová okna v panelech. Okenko musí zůstat nezaškrtlé.

předně záleží na tom, jak je odkaz nastaven, zda se má otevřít ve stávajícím listu, nebo v novém. Nastavením prohlížeče to jen vynutí všem odkazům stejně, což není vždy ideální. Na druhou stranu pokud si chci otevřít odkaz v novém listu, můžu ho otevřít kliknutím na kolečno.

slon

Nelze, již včera jsem zkoušel, je to asi zase Seznamí vojeb ...ávka

hodnocení

0x

Mně to dělá také. Nejspíš nějaká nová vychytávka od Seznamu, něco jako při jedné z posledních aktualizací W10 automatické otvírání okna "Rychlý přístup". Bez obojího se klidně obejdu.

Obejdu se i bez seznamu.

mik*
hodnocení

0x

Taky jsem si toho všiml. Musí to být nastavením seznamu.cz, jelikož mi to dělá jak v chromu, tak v edgi. Štve mě to, snad je to jen nějaká chyba ...

hodnocení

asi to chyba bohužel nebude pač to funguje takto pořád

Tak jim zkuste napsat a optat se, proč to tak je. Tady vám asi nikdo víc neporadí. Není to problém, je to vlastnost, a nikdo z nás ji neovlivní.

themiracle
hodnocení

0x

Psal jsem na podporu, je to tak úmyslně. Prý to předají dál jako zpětnou vazbu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]