Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vložit reklamy od googlu na blog?

Od: kaaja* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

chtěl bych si na blog pise.cz vložit reklamu od googlu adsence.

Na adsence píší, že zvolený přiložený kód je potřeba vložit mezi značky a tags.

Když přepnu jakoukoliv stránku do HTML kódu, nikde tam značky a tags nemám.

Když jsem na stránku vypsal a tags a mezi ně vložil kód, tak uložil, tak se mi v náhledu na stránce zobrazuje text: tags.

Jak tam ten kód reklam vložit?

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x
Html stranka zacina tagem html pak je head (hlavicka webu kde je title atd a tam se vklada adsense) a samotny obsah stranky je pak v tagu body

hodnocení

2x

Jen blbě přeložená a pochopená věta... tagy, neboli značky (anglicky tags) jsou ty slova uvozená ostrými zavorkami. Zde konkrétně jsou to tagy HEAD (hlavička) a mezi tyto dva tagy (ukončující tag má před sebou znak zpětného lomítka) se má vložit onen HTML kod. Nehledat tedy slovo tag, ale slovo head

111®
hodnocení

2x

tag= rozuměj, příkaz v html kódu, takže se koukni na stránky "Jak psát web"

iz*
hodnocení

2x

V kódu zcela určitě "a tags" máte, jen nevíte, jak vypadají. "a" značí odkaz a je to párový tag > viz obrázek.

K vložení reklamy tedy stačí do místa, kde chcete reklamu zobrazit, vložit správně "a tag". Ale předtím si přečtěte pravidla (podmínky) poskytovatele prostoru pro blog. Reklamu můžete do blogu vložit jenom v případě, že to podmínky užívání nezakazují.

Jak vložit reklamy od googlu na blog?

kaaja*
17.04.19 22:29
hodnocení

Jak vložit reklamy od googlu na blog? #2

kaaja*
hodnocení

Dobrý večer,

prosím o laické porozumění. Když si svůj web přepnu do html tak tam kde chci mít reklamu mám napsat a mezi to vložit kód reklamy?

Nebo na tom webu už někde má být : ? Nenašel jsem ho tam.

Děkuji pěkně

kaaja*
hodnocení

Popravdě, já to pořád nechápu :( :( :( má tu se mnou někdo strpení? Co v HTML mám najít a kam ten kód vložit?

Děkuji

iz*
hodnocení

0x

HTML kód vkládám v obrázku, aby jej zdejší systém "nepřetvořil".

Já bych reklamu umístila pod menu v levém sloupci do samostatného bloku nebo odstavce (druhá možnost - odstavec - je podle mne lepší).

Jak vložit reklamy od googlu na blog? #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]