Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi nastavit facebook?

Od: karbanatek® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den , už asi 3 dny mi zlobí facebook opravdu netuším kde je problém. Vyčistil jsem cookies , projel pc antivirem a pořád stejný problém. Viz foto nejdou vidět příspěvky moje ani mých přátel , kliknu na fcb hlavní stránku a pořád stejný logo najdi nový přátelé ačkoliv mám na fcb přes 200 přátel .

Nejde mi nastavit facebook?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkusil jste to pro jistotu v jiném internetovém prohlížeči? Tohle mi to občas taky dělá, ale většinou je to krátkodobé, nikdy to netrvalo déle než pár minut.

Jinak zkusit napsat na podporu.

hodnocení

Děkuji fcb má podporu? Ani nevím prý nemá správce .

minimálně můžete nahlásit problém. Schovává se to pod ikonkou otazníku - v modré liště předposlední.

A jak píše liska, o víkendu měli velký výpadek, tak to může být ještě pozůstatek.

hodnocení

Díky jdu na to ..

hodnocení

Tohle vidím když jdu na facebook prostě žádný příspěvky nejdou vidět nechápu . Přátelé vkládají příspěvky na mojí žádost abych příspěvky viděl jenže já nic nevidím.

liska5
hodnocení

0x

On byl tuším o víkendu nějaký globální výpadek fcb. Víc nevím, ale četla jsem na internetu..

hodnocení

V pc máme 2x vyhledávače google chrome tam jsem já a můj fcb a moje paní je na Éčku a jí to funguje normálně .

tak ji požádejte, ať se na chvíli z "éčka" odhlásí a zkuste se přihlásit vy, třeba bude problém v Google Chrome. Šance je sice malá, ale chtělo by to naprosto vyloučit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]