Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype- jak vymazat zdělení na profilu,

Od: ilon* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, potřebovala bych poradit, jak mám vymazat zdělení na SKYPU. Začátečnickou chybou jsem napsala zdělení na vlastním profilu, vedle ikonky a teď nevím jak to vymazat. Klávesa DEL a BACK SPACE nereagují. Děkuji za radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jste si jistá, že to sdělení máte stále na hlavním profilu? Teď vyšla nová aktualizace skypu a než jsem ji použil, tak mnou vymazaná sdělení na starém skypu nebyla zvenčí vidět, jen pouze u mě na profilu-jakási historie těch komentářů. Po aktualizaci na novou verzi již nejsou vidět ani tam.

doplněno 27.11.12 09:07:

Požádejte někoho, s kým si píšete, ať vám řekne, jestli je tam vidí.

dzordz*
hodnocení

0x

Klikněte na domeček vedle svého jména, z Home to přepněte na Profile, klepněte na vámi zadaný text, otevře se editační políčko, to smažte a vedle fajfkou potvrďte. Tím se to vrátí do původního stavu (není zadáno nic, je tam šedý text, že můžete něco zadat).

ilon*
hodnocení

Děkuji za radu, ale nepodařilo se . Ta zdělení jsou stále na hlavní stránce. Není to tím, že už je tam mám uloženy delší čas? Promiňte, ale s počítačem začínám po 50 a nemám ve svém okolí nikoho kdo by poradil.

abc*
hodnocení

0x

Dobrý den,

dejte nahoře (mírně vpravo) ,,Profil''.Následně vám vyjede nastavení vašeho profilu.Vyjede vám také vaše jméno,pod kterým je to sdělení.Klikněte na ten celý text a normálně na klávesnici napište to,co potřebujete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]