Nejste přihlášen/a.
zdravím, už nevím kde hledat. Přecházím z mobilu S4 mini na j5 a hledám aplikace které mi vyhovovaly v S4 a které jsou pro J5. Hlavně bych potřeboval aplikaci která by nahradila S plánovač a měla stejný nebo podobný widget. Měl jsem jej zmenšený na domovské obrazovce a upozorňoval na očekávané události v aktuálním týdnu.
Prošel jsem spoustu kalendářů a plánovačů ale nic podobného jsem nenašel. Můžete mi prosím poradit? V S4 mini jsou přístupné widgety pod volbou Aplikace/ nástroje, u J5 jsem nic takového nenašel.
Prosím o radu, třeba dělám něco špatně. děkuji všem za nasměrování a rady
díky za odpověď, chtěl bych aby na domovské obrazovce byl widget cca 2x2 přehledem nastávajících událostí týden dopředu. Už jsem asi našel něco vyhovujícího od Sillika. Uvidím kolik tam bude reklam
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.