Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizace - zvláštní

Od: 1jana® odpovědí: 5 změna:

Zdravím, nevěděla jsem do které rubriky zařadit, tak snad nevadí tato.

Mám nastavené automatické aktualizace , wind. 10.

Dnes se mi objevila uprostřed obrazovky hláška.

Máme pro vás aktualizaci.

Systém Win. je služba a aktualizace jsou potřeba k tomu, aby systém běžel hladce. Vaše aktualizace je naplánována na 19.01 hod. Nebo můžete zvolit možnost restartovat dříve...

Zvolila jsem možnost - někdy jindy-

Nevím, zda jsem se netrefila zrovna do času 19.01. Ale místo šipky je modré točící se kolečko, jako by atualizace probíhala - jenže 50 minut? Zkoušela jsem restart, stav stále stejný.

Potradte, prosím, laikovi . Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak jestli jste vypla aktualizaci W10 právě v přechodu verze 1803 na 1809 (což čas odpovídá - u starších pc i na hodiny...), mohla jste odstřelit celý systém.

Když teď zapnete počítač, tak je jen tma? Nebo jsou kolečka a točí - točí - točí...?(a voda padá, padá... *smich*)

Pokud točí, nechte třeba do rána... naskočí pak nová verze OS.

Pokud nenaskočí, restartujte 3x za sebou - naskočí "chyba-obnovení..." - a pokračujete podle instrukcí.

doplněno 10.04.19 20:09:

W10 měly nejprve problém s aktualizací na 1803 - a pak ještě větší 1809. Na mém stolním PC jsem aktualizaci měl asi 10x neúspěšnou a to mám 3 roky starý PC. Po pár měsících klidu se opět nabídla aktualizace a proběhlo vše bez potíží.

Další 2 PC v domě byly bez problémů.

Dnes jsem u tatíka mrknul na PC - také tam má nabídku aktualizace 1809 - ale z nějakého důvodu je k tomu přívlastek AMD - přitom nemá na počítači AMD, ale Pentium ... také se mu to seklo, restartoval jsem a najednou není aktualizace k dispozici... *smich*

asi tam mají zase nějakého šotka

doplněno 11.04.19 11:21:

klikněte vlevo dole na ikonku windows, pak ozubené kolečko "nastavení", "systém", "O systému"

Jaký máte popis verze?

Pak můžete v nastavení kliknout na "Aktualizace" a vyhledat... nebo instalovat již vyhledané ...

U W10 je aktuální verze 1809 ta nejnovější.

hodnocení

,,,, točí, točí ... tak nechám a uvidím . To se mi ještě nestalo, Děkuji za radu.

hodnocení

Zdravím, po třech hodinách točení ukončeno... bez problému.

hodnocení

0x

Takže systém je "funkční" ale jen se změnil kurzor myši na kolečko? Nebo do jaké fáze to po restartu dojde? Cerna obrazovka s tocicim se koleckem? Nebo modra obrazovka s tocisim se koleckem? Nebo nabehne komplet system s ikonama na plose, ale toci se kolecko?

hodnocení

Byl systém s ikonama, přes uprostřed modrá tabulka nabídky aktualizace. Kurzor myši změněn na točící se kolečko. Nereagovalo na nic. Po třech hodinách naběhl normál. Bez restartu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]