Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučte router

Od: rich* odpovědí: 2 změna:

Čau lidi :)

Doporučili by jste mi router který by splňoval tyto parametry:

Wi-fi: Stačila by asi 2,4Ghz, ale dual bandem bych nepohrdl. Dosah skrz jednu cihlovou zeď (asi 15cm). Umístění je v rodinném domě, takže rušení jinými routery moc nehrozí a počet zařízení, které se budou připojovat přes wi-fi, taky nebude nijak závratný.

Lan porty: Musí být minimálně 4, ideálně Gigabit, ale 100Mega asi přežiju

USB: Ano, chtěl bych připojit tiskárnu, která není síťová a disk, takže buď 2 USB, nebo aby se dalo rozbočit.

Cena: Samozřejmě co nejnižší

Teď mám starý Straight CORE s připojenou venkovní směrovou anténou napájenou PoEčkem, takže v ose antény signál, že by uškvařil mozek a stoupneš o dva metry vedle a vypadá to, že wi-fi neexistuje :) (trochu přeháním, ale je to hrůza). Navíc kvůli zabranému LAN portu pro anténu, musím použít switch, abych mohl připojit kabelem 4 zařízení, takže mám 4 napájecí adaptéry typu hrozná krabice, že se nechtěj strčil do "petipsa" a starej router "syčí" (asi ňáká tlumivka), no prostě bych to chtěl celý předělat a vyřešit ideálně jednou krabičkou.

Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

0x

netis wf2780

rich*
hodnocení

Ten bohužel je bez USB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]