Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navrhovani pratele na facebooku

Od: sara* odpovědí: 5 změna:
Dobry den,nevite nahodou nekdo podle ceho facebook navrhuje pratele? Docela by me to zajimalo,protoze se tam cas od casu objevi lide,ktere vubec neznam.
Dekuji predem za odpovedi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

2x

Stačí se podívat na jejich profil a bude jasno. Buď jsou to přátelé přátel, to je nejčastější, nebo reagujete na stejné příspěvky, skupiny atd. M.

hodnocení

2x

Je to pakárna, přátele nelze vnucovat, přátelství se buduje roky. To, co dělá facebook, nemá s přátelstvím nic společného. Cizí člověk pro mě není přítel. Tato činnost má nesprávné pojmenování. Facebook sám je nebezpečná záležitost (hlavně pro mladé, důvěřivé a naivní), kteří na sebe prozradí i to co není pravda. Já používám facebook (s falešným profilem) a to jen proto, že na některé stránky se bez facebooku nelze normálně dostat. Jinak mě facebook nezajímá.

liska5
hodnocení

1x

Napadl mne slogan: Přátelé mých přátel jsou mými přáteli. Tak nějak. A je jen na Vás, jestli si je přiberete.

hodnocení

1x

Myslím, že jsou to přátelé přátel. Je pravděpodobné, že s nimi můžete mít také nějakou vazbu i v reálném životě.

hodnocení

0x
Taky mi navrhuje Facebook nové přátele, ale hodně mladé.
doplněno 10.04.19 08:46: Nechápu, proč mi navrhuje přátele o hodně mladší. Co bych si s nimi povídala?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]