Dobry den,nevite nahodou nekdo podle ceho facebook navrhuje pratele? Docela by me to zajimalo,protoze se tam cas od casu objevi lide,ktere vubec neznam. Dekuji predem za odpovedi
Je to pakárna, přátele nelze vnucovat, přátelství se buduje roky. To, co dělá facebook, nemá s přátelstvím nic společného. Cizí člověk pro mě není přítel. Tato činnost má nesprávné pojmenování. Facebook sám je nebezpečná záležitost (hlavně pro mladé, důvěřivé a naivní), kteří na sebe prozradí i to co není pravda. Já používám facebook (s falešným profilem) a to jen proto, že na některé stránky se bez facebooku nelze normálně dostat. Jinak mě facebook nezajímá.
Taky mi navrhuje Facebook nové přátele, ale hodně mladé. doplněno 10.04.19 08:46: Nechápu, proč mi navrhuje přátele o hodně mladší. Co bych si s nimi povídala?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.