Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sparovat bednu z telefonem, ntb?

Od: rotorod® odpovědí: 9 změna:

zdravím,

mám doma Bluetooth bednu J/..., až teď jsem zjistil že by měla být bluetooth *smich2*

takže jsem zapnul BT v telefonu, našlo mi to JS-3337, dal jsem sparovat - OK ale když jsem pustil hudbu v mobilu tak nic nehraje v bedně, v mobilu ano. Dělám něco špatně? asi jsem zaostalej, ale nikdy jsem takto nespárovával nic přez bluetooth. Tak děkuju za rady a postup

A bude tato bedna fungovat i přez ntb? zapnu na notasu BT, najde mi to JS-3337, dám další a napíše že zařízení bylo uspěšně přidáno do PC. Pak to něco nainstaluje a píše že je připraven k použíti. Leč asi taky něco špatně, páč to taky nehraje přez PC. To se musí ještě něco doinstalovat?

děkuju za rady a pomoci

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jak máte nastavenou hlasitost na JS 3337?

doplněno 10.04.19 14:35:

Jaká je verze Bluetooth repráku a jaká PC? I zde by mohl být problém...A i to, že repro musí být u mobilu, nevěští nic dobrého; kdyby to byly alespoń 2-3m...jinak jsem tento repro nikde nenašel, pouze bylo nějakou dobu u "o2", už ho nenabízejí...

doplněno 10.04.19 21:05:

Řešení:

Reproduktor Bluetooth sice může být s počítačem spárovaný, ale nemusí být připojený. Tady je postup, jak to opravit:Zkontrolujte, jestli je reproduktor Bluetooth zapnutý.-Úplně vpravo na hlavním panelu Windows stiskněte a podržte ikonu Hlasitost (nebo na ni klikněte pravým tlačítkem) a vyberte Zařízení pro přehrávání.-Na kartě Přehrávání vyberte reproduktor Bluetooth, stiskněte a podržte ho (nebo na něj klikněte pravým tlačítkem) a vyberte Připojit.-Vyberte reproduktor Bluetooth a pak vyberte Nastavit výchozí. Teď už by hudba z reproduktoru Bluetooth měla hrát.

hodnocení

přesně takto to dělám ale nic nehraje, na bedně pořád bliká světlo, jako že asi hledá... (u mobilu taky bliká, ale když najde mobil tak už jen svítí... a tady u ntb bedna počád jen bliká). Tak nevím kde je problém

T ady je sice pro r/... ale to je vlastně jedno, o jakého výrobce se jedná...

Tady pro Win 10 "obecný"bl reproduktor

hodnocení

díky za návod, mám WIN7 takže jednu podle něho (Xkrát už jsem to dělal ale tak tedy zase).

Vše OK podle návodu, zařízení OK ale krok 3-6 už nesouhlasí. Mě se v kroku 3 - 6 po dvojitým kliknutí zobrazí Vlastnosti a né možnost poslouchat hudbu. A bedna pořád bliká a nesvítí... furt bliká :(

tak včem je problém? v bedně? ale s mobilem se mi spárovala v pohodě...tak nevím

díky

Jak sparovat bednu z telefonem, ntb?
Jak sparovat bednu z telefonem, ntb? #2
Jak sparovat bednu z telefonem, ntb? #3
15.04.19 09:42
hodnocení

Jak sparovat bednu z telefonem, ntb? #4
hodnocení

nevíte někdo v čom může byt problém?

hodnocení

na maxa

doplněno 10.04.19 11:25:

tak s mobilem se mi to podařilo, chtělo dát mobil uplně k tomu a bedna se sama připojila.

ale s ntb to nejde, po zapnuti replráku furt to hledá, ikdyž reprák je uplně vedle ntb z každe strany, tak se nesparuje, pořád jakoby vyhledává...ale v PC reprák našlo, ale reprák nenašel PC... to je divné? jak na to prosím vás?

díky

hodnocení

verze bluetooth v repraku nevím jak zjistit. v notasu je Dell Wireless 380 Bluetooth 4.0 Module

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]